Afkorting voor bijvoorbeeld in het engels

Geplaatst op: 15.01.2019

Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Als je alleen maar voor jezelf schrijft of in een andere informele situatie, dan zijn er geen specifieke vereisten, maar dat is wat anders in het geval van een academisch stuk tekst of tekst bedoeld voor publicatie zoals in de journalistiek.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "bijvoorbeeld" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch bijvoeglijk naamwoord bijvoeglijke bepaling bijvoeglijke betrekkelijke bijzin bijvoeglijke groep bijvoeglijke naamwoord bepaling bijvoeglijke stam bijvoeglijke verbuigende achtervoegsel bijvoeglijke zin bijvoegsel bijvoet bijvoorbeeld bijvrouw bijvullen bijw.

Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Stel vast welke vereisten er zijn aan de stijl. Misschien is het moeilijk om Latijnse woorden te onthouden, dus doe je alsof "i. In plaats daarvan gebruik je woorden als "that is" of "in other words" in plaats van "i.

For examplequestions of responsibility must be dealt with on a global basis. Je moet beide kunnen uitwisselen zonder dat de betekenis van de zin verandert. Weten wanneer je i. Weten wanneer je i. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Je moet beide kunnen uitwisselen zonder dat de betekenis van de zin verandert.

Dutch Zo wacht Venezuela bijvoorbeeld al sinds vorig jaar december op de toegezegde steun. Dutch Het verslag bevat echter tegenstrijdigheden, bijvoorbeeld in de paragrafen 35 en Weten wanneer je i.

Associeer elke afkorting met uitdrukkingen die makkelijker te onthouden zijn. For instance , mutual recognition of expulsion decisions is a key element. Dutch Als je bijvoorbeeld "emotion and design" intypt krijg je 10 pagina's met resultaat. Het is algemeen gebruikelijk om de afkortingen e.

 • Dutch Dit lijkt me eerder op de weg van bijvoorbeeld nationale olympische comités te liggen.
 • Gebruik haakjes of komma's met beide.

In het Afkorting voor bijvoorbeeld in het engels taalgebruik plaats je altijd een komma direct na "i! Dutch Zo wacht Venezuela bijvoorbeeld al sinds vorig jaar december op de toegezegde steun. Dutch Zo ontbreken bijvoorbeeld fiscale stimulansen om nog betere normen in te voeren. Dutch Zo ontbreken bijvoorbeeld fiscale stimulansen om nog betere normen in te voeren.

In het Amerikaans-Engelse taalgebruik plaats je altijd een komma direct na "i.

Hebt u een taalvraag?

For instance , mutual recognition of expulsion decisions is a key element. EN for example for instance. Dutch Zo ontbreken bijvoorbeeld fiscale stimulansen om nog betere normen in te voeren.

Beschouw dat wat voor "e. Beschouw dat wat voor "e. Dutch Ik denk bijvoorbeeld aan de regulering van de overheidscontracten en de subsidies. Gebruik haakjes of komma's met beide. Beschouw dat wat voor "e. Dutch Dit lijkt me eerder op de weg van bijvoorbeeld nationale olympische comits te liggen!

"bijvoorbeeld" vertalen - Engels

Bijvoorbeeld, "I like quiet activities e. Dutch Stille diplomatie werkt niet, dat hebben we bijvoorbeeld in Zimbabwe wel gezien. Misschien is het moeilijk om Latijnse woorden te onthouden, dus doe je alsof "i. Nog meer vertalingen in het Engels-Nederlands woordenboek door bab.

Probeer de afkortingen te vervangen door hun betekenis. Gebruik je "for example" dan is dit niet het geval. Hierbij zal je moeten voldoen aan een voorgeschreven stijl. The elephant is a pachyderm, naar achteren. Gebruik alleen cursief als specifiek gevraagd wordt dit te doen.

Overstappen naar asn bank ervaringen alleen cursief als specifiek gevraagd wordt dit te doen. Probeer de afkortingen te vervangen door hun betekenis. Gebruik je "for example" dan is dit niet het geval.

Nieuwsbrief krijgen?

Wees er zeker van dat wat je na i. The elephant is a pachyderm, i. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Merk op dat volgt na "i. Probeer de afkortingen te vervangen door hun betekenis. Probeer de afkortingen te vervangen door hun betekenis. Probeer de afkortingen te vervangen door hun betekenis.

Andere artikelen:

 1. Sohail - 18.01.2019 04:39

  EN for example for instance. In het Amerikaans-Engelse taalgebruik plaats je altijd een komma direct na "i.

  Manuëla - 19.01.2019 07:34

  Je kunt beter geen "i.

  Elisabet - 26.01.2019 17:45

  Dutch Zo wacht Venezuela bijvoorbeeld al sinds vorig jaar december op de toegezegde steun. Dit is de officiële stijl van the American Psychological Association, en wordt algemeen gebruikt binnen de sociale wetenschappen en in de jourmalistiek.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *