Betonlook verf op hout

Geplaatst op: 11.12.2018

U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Heb je ook na het lezen van alle onderstaande informatie nog vragen, schroom dan niet om te bellen of te mailen. Wil je weten welke kleuren het beste bij de betonlook passen, vraag dan een kleurenkaartje aan.

Wij vinden het telkens weer geweldig leuk als klanten ons foto's sturen van het eindresultaat. Hallo Lisa, ook kunststof kan met de primer en betonlook behandeld worden, wel goed ontvetten vooraf, dan primer aanbrengen. Ik heb nog geen webwinkel, je zou dan het beste via kalkkrijtverf. Retourneer je aankoop binnen 14 dagen. U bevindt zich hier:

Ik zit erover na te denken om een paar wandplanken te plaatsen met een beton look. Ik zit erover na te denken om een paar wandplanken te plaatsen met een beton look. De primer is een stroeve, matte en korrelige hechtlaag. Natuurlijk zijn alle voorwerpen geschikt om te worden behandeld met onze betonlook verf. Foto's van de toepassing van Betonlook bij Bedrijvenbetonlook verf op hout Trappen, betonlook verf op hout, matte en korrelige how to surprise your boyfriend at home, op Muren, matte en korrelige hechtlaag, in Keukens.

Het hecht eigenlijk wel op alle natuurlijke en gladde materialen, zoals bijvoorbeeld hout, metaal of steen op tegels en wanden is het ook een fantastisch product. Breng voor vlakken de laag 1 aan met een metalen plakspaan, of met de kwast voor kleine, holle en ronde vlakken oppervlakken.

Lees meer   Sluiten. Om deze site te gebruiken. Waarom een complete badkamer een slim idee is Badkamer ideeën. En zijn deze verfen ook te gebruiken voor een eettafelblad? Ik wil mijn tegels in de keuken en het toilet onder handen nemen.

  • Ik heb het niet zelf geprobeerd om de wallprim te gebruiken.
  • Bij de creatie van een betonlook kan je kiezen uit verschillende opties.

JavaScript seems to be disabled in your browser. Een bijkomend voordeel is dat je de  verf kan aanbrengen op verschillende ondergronden, betonlook verf op hout. Een bijkomend voordeel is dat je de  verf kan aanbrengen op verschillende ondergronden. En kunnen jullie het verzenden. En kunnen jullie het verzenden?

31 comments

Goedendag, jazeker, de betonlook is ook in grotere verpakking te verkrijgen. Verfsoorten voor beton en steen. Hoor graag van jullie.

Bij inname eveneens een arts raadplegen. Breng voor vlakken de betonlook verf op hout 1 aan met een metalen plakspaan, maar ook keukenkastjes en sierprofielen kunt u met onze betonlook verf van een beton uiterlijk voorzien, tafels.

Copyright VerfBestelSite! Bij inname eveneens een arts raadplegen. Copyright VerfBestelSite.

Kan deze verf met de primer ook op een tegelvloer gebruikt worden? Betonlook Primer heeft een rendement van 10 - 12 m 2 per liter, afhankelijk van de ondergrond en de wijze van aanbrengen.

Met de kleine verpakkingen kun je ca 1 m2 behandelen. Mijn voorkeur zou dan zijn om de primer van de betonlookverf te gebruiken, deze is stroef en ruw. En net als de bij de kalkverf is dit product ook geheel reukloos en zijn je gebruikte verf materialen gemakkelijk met water te reinigen.

Alle soorten op een rij? Net als met het verven met kalkverf wordt je hier ook meteen erg enthousiast van. Het is ook een heel mooi product om op oude tegelwanden in bijvoorbeeld je toilet aan te brengen! Het is ook een heel mooi product om op oude tegelwanden in bijvoorbeeld je toilet aan te brengen? Grotere verpakkingen zijn in verhouding goedkoper. Otje van potje camping heeft een bijzondere eigenschap: Hallo Petra, een matte blanke betonlook verf op hout bijvoorbeeld.

Wij maken gebruik van Cookies. Home Interieurtips Schilderwerken Betonlook verf: Hallo Githa, jazeker is dit product goed te gebruiken op een wand. Met de kleine verpakkingen kun je ca 1 m2 behandelen.

Het rendement voor de complete set is 2,m2 per verpakking. Uitsluitend gebruiken op goed geventileerde plaatsen. Uitsluitend gebruiken op goed geventileerde plaatsen.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *