Egr klep skoda fabia vervangen

Geplaatst op: 19.12.2018

Dichtzetten kun je zelf en kost je niet meer dan de prijs van de afdichtplaatjes, zo'n 15 euro. Ook in mijn auto bleef het lampje 'uitlaatgassencontrolesysteem' branden uitlaatgassen niet in orde. Een EGR klep voert bij deellast uitlaatgassen terug naar de motor voor herverbranding.

Bedankt voor de reacties! En dan het volle pond betalen? Dat schiet natuurlijk ook weer niet echt op Garantie of coulance hoef je je dan niet op de beroepen.

Wilt u een uitzondering maken voor autoweek.

Ongelezen bericht door bartsscooterservice 03 egr klep skoda fabia vervangen. Meestal voldoet het schoonmaken van de EGR, vervangen heb ik nog niet vaak meegemaakt! De gehele reparatie zal dat ongeveer kosten. Langdurig met een een motorstoring rondrijden is geen goed idee.

Meestal voldoet het schoonmaken van de EGR, vervangen heb ik nog niet vaak meegemaakt. De auto heeft zo'n km gedraaid.

Het wordt een O3 en een 1.

Recommended Posts

Ik heb geen ervaring in het afdoppen van deze EGR, ik lees op internet dat het voor deze benzinemotor tot storingen leidt als je het probeert. Dat EPC lampje lijkt niet omschreven te zijn hoewel er natuurlijk wel een link is met de viergasmeting, normaal brandt het lampje niet voor niets. Het storingslampje brandt inmiddels een paar dagen en qua rijgedrag merk ik niets. Hier wordt ik niet veel wijzer van. Als 1 van de andere kleppen niet goed meer werkt, resulteert dit vaak in hetzelfde storingsbeeld.

Share this post Link to post Share on other sites.

 • Het is een rot klus om te doen. Gratis hapjes en drankjes en komen we ook nog op tv!
 • Terwijl je bolide bijna altijd stil staat?

Maar uit de info in de boordcomputer blijkt dat de EGR vervangen moet worden? Maar uit de info in de boordcomputer blijkt dat de EGR vervangen moet worden.

Dit gebeurd zo veel mensen dat het geen "toeval" meer is. Meestal voldoet het schoonmaken van de Egr klep skoda fabia vervangen, vervangen heb ik nog niet vaak meegemaakt. EGR systemen en andere eco prut zijn zowiezo troep en slopen je motor.

Posted July 6, Sign In Sign Up. By JanvdB , November 13, in Techniek. Duidelijk een fabrikage fout gezien alle reacties hier.

By PC-fre kwaardoor je emissielampje gaat branden, in Techniek. Tevens word je uitstoot hoger wat APK afkeur kan betekenen. Er zijn toch flink wat mensen die onder coulance nog een flink bedrag moeten betalen of gewoon helemaal geen egr klep skoda fabia vervangen krijgen.

Er zijn toch flink wat mensen die onder coulance nog een flink bedrag moeten betalen of gewoon helemaal geen coulance krijgen? Dat kenmerkende aspecten geschiedenis leren natuurlijk ook weer niet echt op Gevolg is dat de kat niet goed werkt, waardoor je emissielampje gaat branden.

Wat zijn de consequenties bij een turbodiesel? Topic in ' Fabia II ' gestart door rocket , Share this post Link to post Share on other sites. Een EGR klep voert bij deellast uitlaatgassen terug naar de motor voor herverbranding.

 • In de meeste gevalen is hij dan brandschoon en als er al wat achter blijft dan is dat echt minimaal.
 • Prev 1 2 Next Page 1 of 2.
 • Ik gok toch op een kapotte thermostaat die open blijft staan:
 • Die kunnen dan op schrift zetten dat de EGR klep bij die stand niet defect hoort te gaan.

Ik hoorde dat het alleen maar schroeven loshalen was, de klep zit er vanwege milieuredenen? Sign in Already have an account. Pas op met het alleen vervangen of schoonmaken van een EGR-klep. Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. Pas op met het alleen vervangen of schoonmaken van een EGR-klep. Pas op met het alleen vervangen of schoonmaken van een EGR-klep! Hierdoor wordt idd de NOX uitstoot veel lager. Seat en VW forums staan er ook vol mee, egr klep skoda fabia vervangen.

Create an account or sign in to comment

Moet hij niet alleen schoon gemaakt worden? Bij dit bedrag is de coulance er al af. Ook in het motormanagement systeem moet dit worden gewijzigd.

En wat zou repareren kosten. En wat zou repareren kosten. Op Ebay gaan die kleppen weg voor 60 euro nieuw.

Andere artikelen:

 1. Syb - 21.12.2018 23:27

  Nadat de garage de auto aan computer had gehangen kwam er uit de bus dat de EGR-klep vervangen dient te worden. Fijn dat je het even meldt hier.

  Lincy - 28.12.2018 16:57

  Bij het uitlezen van de code blijkt dat de EGR Klep 'insufficient flow' heeft, waarschijnlijk zit die dus dicht. EGR klep moet je niet repareren, maar vervangen.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *