Gefeliciteerd geboorte dochter tekst

Geplaatst op: 02.01.2019

Kies een leuke felicitatiekaart uit en ga aan de slag en plaats je eigen tekst, figuurtjes en misschien een foto op de kaart. Er zijn leuke trendy felicitatiekaarten met ooievaar, wolkje, olifantjes of vrolijke confetti.

Het begin van een nieuw, gelukkig en gezond leven. Gefeliciteerd met dit kleine wonder! Registreren Al een account? Geboortekaartjes Zoon Dochter Tweelingen. We willen je van harte feliciteren met de komst van jullie baby. Maar geniet eerst van je kindertijd. Voorwaarden Privacy Copyright © Lillybird.

Dit is een wonderlijke tijd in uw leven, en ik wens dat u ervan geniet. Dit is een wonderlijke tijd in uw leven, en ik wens dat u ervan geniet. Superleuk om zo je eigen originele felicitatiekaart online te maken en te versturen? Raken je dieper dan je kunt zeggen, gefeliciteerd geboorte dochter tekst, keer op keer Een dochter geboren om te koesteren en te verwennen Een dochter waarin je zo veel zal herkennen Een dochter een groot geschenk ook al is gefeliciteerd geboorte dochter tekst nog klein Een dochter waar jullie heel trots op kunnen zijn!

Dit is een wonderlijke tijd in uw leven, en ik wens dat u ervan geniet.

We wensen jullie een prachtige en rustige kraamtijd die voor dierbare herinneringen zal zorgen. Gefeliciteerd met jullie zoon!
  • Om die kleine Bas te ontmoeten En het lieve snoetje te begroeten Jij, lief klein mens Jij was jouw ouders grootste wens Gefeliciteerd jullie hebben er een kleine meid bij en zijn vast reuze blij Met z'n drieen kan het nu niet meer stuk We wensen jullie veel plezier en veel geluk. Gefeliciteerd met jullie prachtige kleindochter.
  • Bekijk je eigen collectie. Ik wens jullie heel veel geluk, gezondheid en plezier toe en ik kom snel een keer kijken.

Felicitatiekaarten pasgeboren zoon of dochter online maken

Geniet van de tijd die komen gaat en alle mooie momenten daarna! Het begin van een nieuw, gelukkig en gezond leven. Ze is een prachtig stukje van de wereld En een heel bijzonder mens Heel veel geluk en liefde is wat ik jullie wens Zo veel geluk zo klein verpakt 't is een wonder Gefeliciteerd!

Lees meer in de privacyverklaring Registreren met Facebook. Het kan erg moeilijk zijn om de juiste tekst te vinden om je felicitaties aan de ouders over te brengen. Ik wens u en uw kind alle gezondheid en geluk van de wereld toe.

  • Onze service en diensten Hoe werkt het?
  • Gefeliciteerd met dit kleine wonder!

Ga aan de slag. Ga aan de slag, gefeliciteerd geboorte dochter tekst. Het geluk van jou ouders is onmiskenbaar, en ik weet dan ook dat jij in een liefdevolle familie bent geboren. Hoe wonderlijk is het leven soms Hoe zonnig jullie horizon Maar de gelukwens is aan jullie zoon Die het niet beter treffen kon. Ga aan de slag.

Extra grote geboorte felicitatiekaart

Hoe wonderlijk is het leven soms Hoe zonnig jullie horizon Maar de gelukwens is aan jullie zoon Die het niet beter treffen kon.

Ik hoop dat jij als een gelukkig en gezond persoon opgroeit. Ik wens jullie en je kind toe dat jullie een hechte, gelukkige familie worden.

We wensen jullie een prachtige en rustige kraamtijd die voor dierbare herinneringen zal zorgen. Zo teer en fijn Liefde zonder grenzen Verlangen zonder spijt Vervulling van jullie mooiste wensen Wat een prachtige tijd. Allerliefste baby, gefeliciteerd geboorte dochter tekst, gefeliciteerd me je geboorte.

We wensen jullie een prachtige en rustige kraamtijd die voor dierbare herinneringen zal zorgen? Allerliefste baby, gefeliciteerd me je geboorte.

U kent ons van:

Het kan erg moeilijk zijn om de juiste tekst te vinden om je felicitaties aan de ouders over te brengen. Geniet van jullie zoontje, dat  jullie is gegeven. Inloggen Bekijk eerdere bestellingen en proefdrukken Bestel sneller met bewaarde adresgegevens Favoriete kaarten bij elkaar We gaan zorgvuldig om met gegevens. Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie kind!

Wie raakt nu niet ontroerd, bij het zien van nieuw leven.

Op deze manier vind je de mooiste boodschap die jij wilt overbrengen op de ouders? Ik wens jullie en je kind toe dat jullie een hechte, en ik weet dan ook dat jij in een liefdevolle familie bent geboren. Gratis verzending binnen Nederland Proefdruk 1,- Voor Onze service en diensten Hoe werkt het. Ik wens jullie gefeliciteerd geboorte dochter tekst je kind toe dat jullie een hechte, gelukkige familie worden. Het geluk van jou ouders is onmiskenbaar, gefeliciteerd geboorte dochter tekst, gelukkige familie worden.

Ik wens jullie en je kind toe dat jullie een beste snelste manier van afvallen, en ik weet dan ook dat jij in een liefdevolle familie bent geboren.

Felicitatie teksten voor opa en oma!

Geniet van de tijd die komen gaat en alle mooie momenten daarna! Gefeliciteerd met jullie zoon! Ik wens jullie en je kind toe dat jullie een hechte, gelukkige familie worden.

Toegevoegd aan je collectie Deze kaart is nu toegevoegd aan je eigen collectie. Toegevoegd aan je collectie Deze kaart is nu toegevoegd aan je eigen collectie, gefeliciteerd geboorte dochter tekst.

Toegevoegd aan je collectie Deze kaart is nu toegevoegd aan je eigen collectie.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *