Goedkoop restaurant nijmegen oost

Geplaatst op: 23.12.2018

En natuurlijk het magnifieke uitzicht van Nijmegen op de Waal vanaf dit hoge punt. De prijzen voor de voorgerechten schommelen tussen de 4 en 6 euro, voor een hoofdgerechten betaal je ongeveer 10 euro en een lekker nagerechten kost 4 euro.

Een hippe plek is het Honig Complex , een oude soepfabriek op een steenworp afstand van het centrum, waar nieuwe initiatieven aan het ontstaan zijn.

Hier geen slap broodje met een plakje vlees van amper een paar millimeter, zoals bij de welbekende fastfood-ketens, maar een stevige burger die elke week qua receptuur verder bijgeschaafd wordt. Eten en Drinken Eten en Drinken is een leuk café bij de Groesbeekseweg, waar je met een groep vrienden een gezellige avond hebt.

Neem dan een kijkje op onze blog over de Italiaanse restaurants of ga eens lekker lunchen bij de leukste lunchplekjes van Nijmegen. Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je: Erg gezellig, leuk personeel en een heerlijk eten voor een uitstekende prijs! Net uit het centrum, dus wel even zoeken maar als je het gevonden hebt is het zeker de moeite waard!

Het was echt perfect!

Plein no 25 Nijmegen Super gegeten voor een paar euro en genoten van de ijsschuimtaart Maarten, 12 nov We komen liever twintig keer terug. Helaas is de prijs van cafe van buren omhoog gegaan, goedkoop restaurant nijmegen oost. In de 17e eeuw kwamen de kooplui hier binnen om hun marktwaar te verkopen. Toch liever iets anders. Neem wel altijd even je studentenkaart mee.

Wanneer je bij De Dromaai alleen een hoofdgerecht voor 10 euro neemt en 1 á 2 drankjes, kom je waarschijnlijk rond de 15 euro uit ; Tip: Of vóór 18 uur Mexicaans eten bij Restaurant Zarzuela. Wist je dat Nijmegen de oudste stad van NL is?

Grote Markt 35 Nijmegen. Hier komen we niet terug. Regulierstraat 59 DP Nijmegen Voor studenten maar 11,95 voor een 3 gangenmenu, lekker eten en dus voor- en nagerecht krijg je er gratis bij als student zijnde. Bij Ugenda hebben we de favoriete eettentjes van de redactieleden, waar je met je krappe beurs toch lekker kunt eten, op een rijtje gezet.

Hoe moeilijk kan een kaart zijn:

Hi Niels, bedankt voor je oplettendheid ; we hebben het aangepast. Alfons den Hartog, 26 november Je kunt bijzonder overnachten in een Romeinse kamer van Hotel Courage aan de Waalkade: Janssen, 25 april Ook vind je er de Sint Nicolaaskapel, prachtig bewaard gebleven.

Uitgelichte restaurants

Ter ere van jullie introductie maakt Ugenda lijstjes — want wie houdt er nou niet van lijstjes? Op de Grote Markt ligt verder de Stevenskerk, waar je regelmatig aan rondleidingen kunt deelnemen. Regulierstraat 59 DP Nijmegen Voor studenten maar 11,95 voor een 3 gangenmenu, lekker eten en dus voor- en nagerecht krijg je er gratis bij als student zijnde.

Naast de heerlijke Spaanse gerechten heeft Zarzuela ook Mexicaanse gerechten. Speel ondertussen lekker met het letterbord aan de bar.

Meer artikelen van Steven Pakhuis de zwijger nieuw amsterdam Wees een chte Sinterklaas. Speel ondertussen lekker met het letterbord aan de bar? Naast de heerlijke Spaanse gerechten heeft Zarzuela ook Mexicaanse gerechten.

Kwaliteit goed, een oude soepfabriek op een steenworp afstand van het centrum, goedkoop restaurant nijmegen oost, salades zijn een aanrader.

Gevonden restaurants

We hebben een afscheidsfeest gehad met 20 man. In-Credible   Een leuk restaurantje op de hoek bij poppodium Merleyn en Kelfkensbos. Steven is oprichter van Stichting Ugenda en beheerder van deze website.

Eten en Drinken Eten en Drinken is een leuk caf bij de Groesbeekseweg, 11 aug Naast de vaste avondkaart heeft Blixem elke week een wisselend dagmenu. Pim, 11 aug Naast de vaste avondkaart heeft Blixem elke week een wisselend dagmenu. Nijmegen kent als echte studentenstad nog zoveel meer mogelijkheden om goedkoop restaurant nijmegen oost ongeveer een tientje uit eten te gaan. Geen 12,50 maar 15 euro. Wellicht een bekende pizzaria aan de Molenstraat in Nijmegen. Wellicht een bekende pizzaria aan de Molenstraat in Nijmegen.

Eetcafé Blixem

Je hebt keuze uit wel 40 verschillende soorten voor-, hoofd- en nagerechten! Voor meer cultuur kun je doorlopen naar het modernere museum Het Vlakhof.

Maak een gratis website of blog op WordPress. Standaard gerechten, maar dan met een draai, waardoor het net iets meer is.

Lekkere lunchkaart en de dinerkaart heeft veel kleinere schotels die je gezellig met je vrienden kunt delen. Home Lifestyle Studenten Top. Home Lifestyle Studenten Top .

Andere artikelen:

 1. Buğra - 31.12.2018 00:04

  Geen 12,50 maar 15 euro. Het eten was meer dan genoeg en behalve dat mijn spare ribs een beetje donker waren:

  Johanneke - 06.01.2019 13:32

  Zelfs aan de vegetariërs  is gedacht met de vegaburger.

  Kirstie - 13.01.2019 07:41

  Hij heeft voorliefde voor jazz, funk en wereldmuziek, film en theater en heeft een passie voor uit eten. Oude kapellen en torens die teruggaan tot in de vroege middeleeuwen, geweldige uitzichten op rivier de Waal en een overvloed aan gezelling straatjes en goedkope restaurants.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *