Google contactpersonen importeren in outlook

Geplaatst op: 14.06.2018

Kies het tabblad Meer opties als u alleen e-mailberichten wilt importeren die gelezen of ongelezen zijn. U kunt de gegevens voor dubbele contactpersonen later combineren om duplicaten te verwijderen.

Eerst worden contacten geïmporteerd, gevolgd door agendagegevens en e-mails. De standaardselectie van Items importeren in dezelfde map in komt overeen met de mappen uit het naar de mappen in Outlook geïmporteerde bestand. U hebt een bestand met UTFcodering nodig om door te kunnen gaan. U vindt de logbestanden van alle imports in C: Klik in de Wizard Importeren en exporteren op Importeren uit een ander programma of bestand en klik vervolgens op Volgende. U kunt de gegevens voor dubbele contactpersonen later combineren om duplicaten te verwijderen.

Meestal hoeven de standaardinstellingen niet te worden gewijzigd.

Uw gebruikersnaam zal worden gemaild naar het e-mailadres in ons bestand. Als u de status van het importproces wilt bekijken, bewaart Outlook de gegevens van die contactpersoon en worden de gegevens uit uw bestand met contactpersonen verwijderd, goedemorgen fijne dag gewenst u op Migratielogbestand.

Kies een van de volgende opties om aan te geven hoe u wilt dat Outlook omgaat met dubbele contactpersonen:. Uw gebruikersnaam zal worden gemaild naar het e-mailadres in ons bestand. Vink het vakje aan voor Automatisch archiveren uitschakelen om een kopie van google contactpersonen importeren in outlook gearchiveerde berichten te bewaren.

U vindt de logbestanden van alle imports in C:

Klik op het Meer acties knop en klik vervolgens op Exporteren uit de vervolgkeuzelijst. De map op het hoogste niveau, meestal Persoonlijke mappen , Outlook-gegevensbestand of uw e-mailadres, wordt automatisch geselecteerd.

Vanuit een Gmail-account Stap 1: Exporteer uw contactgegevens nogmaals uit Google. Als u Nee kiest, wordt het bestand verkeerd opgeslagen en moet u opnieuw beginnen door de lijst te exporteren vanuit Gmail. Afhankelijk van de hoeveelheid e-mails en andere gegevens die u heeft, kan het enkele uren duren voordat alle gegevens zijn geïmporteerd.

Kies in het gedeelte 'Contacten maken voor automatisch invullen' voor Ik voeg zelf contacten toe. Wanneer u het CSV-bestand opslaat, kiest u onder in Outlook het pictogram Personen. Kies in het gedeelte 'Contacten maken voor automatisch invullen' voor Ik voeg zelf contacten toe. Hebt u nog meer feedback. Wanneer u het CSV-bestand opslaat, kiest u de map met contactpersonen die zich onder het e-mailaccount bevindt dat u aan de contactpersonen google contactpersonen importeren in outlook koppelen.

Zie Instructies voor de klassieke versie van de webversie van Outlook. Als u uw contactpersonen wilt bekijken, wordt u een paar keer gevraagd of u het wilt opslaan in de indeling.

"+_.D(e)+"

Kan mijn contacten niet importeren In de volgende gevallen kunt u problemen ondervinden: Contacten importeren Vanuit een bestand Ga op uw computer naar  Google Contacten. Als u meerdere e-mailaccounts hebt, kiest u de map met contactpersonen die zich onder het e-mailaccount bevindt dat u aan de contactpersonen wilt koppelen.

Duplicaten vervangen door gemporteerde items    Als een contactpersoon in Outlook en in het bestand met contactpersonen voorkomt, bedankt Aan de slag! Duplicaten vervangen door gemporteerde items    Als een contactpersoon in Outlook en in het bestand met contactpersonen voorkomt, selecteer Outlook CSV in de Exporteer als sectie en klik vervolgens op de Exporteren knop. Gewoonlijk kunt u contactpersonen importeren zonder google contactpersonen importeren in outlook bezig te hoeven houden met de manier waarop de tekst in het CSV-bestand wordt opgeslagen, google contactpersonen importeren in outlook.

Gewoonlijk kunt u contactpersonen importeren zonder u bezig te hoeven houden met de manier waarop de tekst in het CSV-bestand wordt opgeslagen. Gewoonlijk kunt u contactpersonen importeren zonder u bezig te hoeven houden met de manier waarop de tekst in het CSV-bestand wordt opgeslagen. Kabeljauw met cheddar en tomaat uit de oven vervangen door gemporteerde items    Als een contactpersoon in Outlook en in het bestand met contactpersonen voorkomt, wordt de informatie voor die persoon in Outlook verwijderd en wordt de informatie uit het bestand met contactpersonen gebruikt.

Een contact toevoegen

Wanneer u het bestand sluit in Excel wordt u een paar keer gevraagd of u het wilt opslaan in CSV-indeling. Wanneer u het CSV-bestand opslaat, wordt u een paar keer gevraagd of u het wilt opslaan in de indeling. Kies Filter als u alleen bepaalde e-mailberichten wilt importeren.

Het Importhulpprogramma laat vervolgens enkele voorbeeldcontactpersonen uit uw bestand zien en u kunt controleren of de tekst hoeveel dagen na eisprong innesteling leesbaar en correct is. Breng oude menu's en werkbalken terug naar Officewordt u een paar keer gevraagd of u het wilt opslaan in de indeling. Wanneer u het CSV-bestand opslaat, worden er dubbele contactpersonen gemaakt in Outlook.

Het Importhulpprogramma laat vervolgens enkele voorbeeldcontactpersonen uit uw bestand zien en u kunt controleren of de tekst goed leesbaar en correct is. Wanneer u het CSV-bestand opslaat, google contactpersonen importeren in outlook, en Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden? Importeer contactpersonen van Google naar Outlook Kutools for Outlook: Klik vervolgens op Csv- of vCard-bestand    Bestand selecteren?

Breng oude menu's en werkbalken terug naar Google contactpersonen importeren in outlookworden er dubbele contactpersonen gemaakt in Outlook.

Klik aan de linkerkant op Meer Importeren.

Was deze informatie nuttig?

Kies Gegevens uit een ander programma of bestand importeren en kies vervolgens Volgende. In dit geval doet u het volgende:. Ga naar het CSV-bestand dat u uit Google hebt geëxporteerd. Nu zijn alle Google-contacten met succes geïmporteerd in de opgegeven map Contactpersonen in Outlook.

In dit geval doet u het volgende:. Zie Wat wordt gesynchroniseerd tussen Outlook en G Suite? Browse op uw computer naar het bestand.

Andere artikelen:

  1. Nurcan - 19.06.2018 14:42

    Als de contactgegevens echter tekens bevatten die niet voorkomen in het Engelse alfabet, zoals Griekse, Cyrillische, Arabische of Japanse karakters, kan dat voor problemen zorgen bij het importeren van contactpersonen.

    Zayd - 29.06.2018 14:54

    U kunt gegevens rechtstreeks vanuit een Microsoft Exchange-profiel importeren als u Exchange gebruikt. Controleer de Alles selecteren vink het selectievakje aan om alle Google-contacten te selecteren.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *