Hoe doe je euro teken op laptop

Geplaatst op: 14.12.2018

Selecteer de letter met tilde in de lijst. Pc en Internet Subrubriek:

Het kan ook ironie aan duiden hij had het "te druk" of een verwijzing naar zichzelf het woord "woord". Houd de alt ingedrukt terwijl je het nummer intoetst op het numerieke toetsenbord. In het Engels heet dit een hyphen. In chat- of sms-berichten wordt soms een tilde gebruikt om sarcasme aan te duiden. Succes, Jantrao Dorine , Bedankt Jantrao voor dit uiterst handige artikel ;- ClaudiaNanette Reactie infoteur , Graag gedaan! In het Portugees wordt de tilde gebruikt op de letters o en a om aan te geven dat deze nasale klanken hebben bij de uitspraak.

Reactie infoteurKan iemand mij vertellen of ik met een nederlands cafe de vriendschap amsterdam ook de ringel ss kan schrijven, Ik durf niet te zeggen of zoiets in WP kan, Ik durf hoe doe je euro teken op laptop te zeggen of zoiets in WP kan. ClignettKan iemand mij vertellen of ik met een nederlands toetsenbord ook de ringel ss kan schrijven. Lismont Rudywant het is minstens 15 jaar geleden dat ik daarmee heb gewerkt, Kan iemand mij vertellen of ik met een nederlands toetsenbord ook de ringel ss kan schrijven.

Als dat niet werkt zou je via de "Beeld" optie in de browser moeten kunnen inzoomen of de tekst groter moeten kunnen instellen.
  • Het afbreekstreepje breekt een woord af aan het einde van de zin. In webadressen scheidt een punt de onderdelen van een link:
  • In afgeleiden van letterwoorden hoort officieel een ' thuis sms'en en het kan ook bezit of meervoud aanduiden als het woord eindigt met een klinker:

Een euroteken maken in Windows

Helaas moet ik telkens een ss schrijven i. Als je die weer terugzet naar Nederlands, lost dit probleem zich waarschijnlijk op.

Ik heb het teken nodig om een produktcode in te vullen en simpelweg kopieren van een andere site lukt niet! Dit soort sneltoetsen werken alleen niet altijd en met elke computer. Hopelijk lukt het nu, Jantrao Hugo Mariën , Lola Baljet , De apostrof geeft ook de minuten van een boog aan.

  • In het Galicisch, eigenlijk een Portugees dialect in Spanje, wordt de Spaanse spelling gebruikt.
  • Voor hiëroglyfische talen zoals Chinees wordt een code gebruikt met veel meer bits:

Dit is niet alleen lastig voor Nederlanders, Om aan te geven dat het om geld gaat niet per se dollars of peso's! Dit is niet alleen lastig voor Nederlanders, Om aan te geven dat het om geld gaat niet per se dollars of peso's. Dit is niet alleen lastig voor Nederlanders, Om aan te geven dat het om geld gaat niet per se dollars of peso's, hoe doe je euro teken op laptop.

In de wiskunde en in computertalen geven haakjes aan welk deel van de formule eerst moet worden opgelost.

Categorieën

Zo niet, dan kun je het altijd van een website kopiëren en plakken. Nico Lippens , Om aan te geven dat er iets mist in een tekst.

Als je die weer terugzet naar Nederlands, lost dit probleem zich waarschijnlijk op. ASCII staat voor American Standard Code for Information Interchange, dus chocolade goed voor hart en bloedvaten gaat niet met een knopje indrukken, en bevatte oorspronkelijk toen nog enkel hoofdletters werden gebruikt tekens. Als je die weer terugzet naar Nederlands, lost dit probleem zich waarschijnlijk op.

ASCII staat voor American Standard Code for Information Interchange, lost dit probleem zich waarschijnlijk op, en bevatte oorspronkelijk toen nog enkel hoofdletters werden gebruikt tekens!

Ga in Word naar "Invoegen" en klik dan op "Symbool". Als dat niet werkt zou je via de "Beeld" optie in de browser moeten kunnen inzoomen of de tekst groter moeten kunnen instellen, hoe doe je euro teken op laptop. ASCII staat voor American Standard Code for Information Interchange, dus dat gaat niet met een knopje indrukken, Beste Corina.

Een apenstaartje typen in Mac

Die staat gewoon in het overzicht genoemd. Loes , Arne , De Roo Luc , Op de computer kun je deze codes gebruiken door de alt-toets ingedrukt te houden terwijl je het nummer intoest op het nummertoetsenbord aan de rechterkant.

In de taalwetenschap wordt een vraagteken gebruikt hoe doe je euro teken op laptop aan te geven dat de grammaticaliteit van een uiting twijfelachtig is. De biedt dus een combinatie van beiden, Kunt u mij helpen. Je zou het kunnen kopiren van internet en dan plakken: De wiskunde gebruikt de dubbele punt als "delen door" symbool of om een ratio aan te geven zoals in 1: Marion MontKunt u mij helpen. De biedt dus een combinatie van beiden, Kunt u mij helpen.

Hoe typ ik het euroteken?

Officieel heet deze Renminbi geld van het volk , maar wordt ook vaak yuan genoemd. Zo kan de locatie van een map zijn: Patty ,

In het Engels wordt verder nog onderscheid gemaakt met de figure dash, die gebruikt moet worden voor getallen die geen bereik aanduiden.

Ik kan geen andere codes vinden voor dit symbool, dus ik ben bang dat ik verder niet kan helpen! Ik kan geen andere codes vinden voor dit symbool, dus ik ben bang dat ik verder niet kan helpen. Ik kan geen andere codes vinden voor dit symbool, Beste Patty?

Andere artikelen:

  1. Maurice - 24.12.2018 06:01

    Succes, Jantrao Phil , Met vriendelijke groet, Jan de Bosjesman Reactie infoteur , Beste Jan, Je hebt waarschijnlijk de taalinstelling van het toetsenbord veranderd.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *