Houdt van eten groningen vacatures

Geplaatst op: 11.12.2018

Ook prima, wat je nauwelijks meer tegenkomt: Vegetarische gratin met aubergine, Charlotte aardappelen, pompoen en geitenkaas met zeewier, met groenten in tempurabeslag en rode pesto van tomaten en truffel.

We moesten wel lang wachten en er werden in eerste instantie verkeerde hoofdgerechten geserveerd.

De bediening is er erg bekwaam en vrolijk en het decor modern maar toch eigentijds. Nu zaten we vaak tegen een al leeg glas aan te kijken tijdens het gerecht. Heerlijk gegeten, goede bediening die veel van de wijnen weten, er werd goed advies gegeven.

Houdt van Eten 7,6. Jeroen van Eijndhoven punten. Commentaar van de eigenaar:

Alles goed op smaak, wortelmarmelade en geroosterde kokos met banaan-rozemarijnsorbet. Alles goed op smaak, de entrecote had iets warmer gemogen maar was goed gebakken terwijl er tevoren door de bediening niet naar de gewenste garing was gevraagd. Alles goed op smaak, aangename sfeer? Goede bediening, de entrecote had iets warmer gemogen maar was goed gebakken terwijl er tevoren door de bediening niet naar de gewenste garing houdt van eten groningen vacatures gevraagd.

Voor ons een echte aanrader. Hoe was je ervaring? Lams carré met gestoofde lamsnek, pastinaakpuree, gedroogde Cerise tomaten en dragonjus.
  • En als iemand van het menu wil afwijken moet hij dat betalen".
  • Elke hap was zalig, we hadden gewoon een beetje spijt dat het op was. Marsala Sabayon met een paté van ananas en mandarijnen met roomijs van honing.

Houdt van Eten

Deel op Facebook Deel op Twitter. Hier komen we snel terug! Houdt van eten, zit in een leuk pand, op een goede plek; nodigt uit om naar binnen te gaan.

Voor ons een echte aanrader. Marsala Sabayon met een paté van ananas en mandarijnen met roomijs van honing. Geniet van de wijnen die de gastheer je met plezier inschenkt.

  • Heerlijk gegeten, goede bediening die veel van de wijnen weten, er werd goed advies gegeven. Esther op 13 juni
  • Eens maar nooit weer!

Het eten was helemaal top van de Amuse tot aan het dessert 1 woord fantastisch!!. Het eten was helemaal top van de Houdt van eten groningen vacatures tot aan het dessert 1 woord fantastisch!!? Van de geweldige carpaccio tot de heerlijke toetjesverrassing met zalige kwartel als hoofdgerecht. Van de geweldige carpaccio tot de heerlijke toetjesverrassing met zalige kwartel als hoofdgerecht. Lees ook onze privacyverklaring.

Van de geweldige carpaccio tot de heerlijke toetjesverrassing met zalige kwartel als hoofdgerecht.

Ontspannen sfeer, veel persoonlijke aandacht

Biologische runderentrecôte met een tapenade van kastanjechampignons en zwarte olijven, gesmolten foie gras, quiche van pompoen, rode ui en haricots verts, pommes Dauphine met amandel en basilicum met marsalajus. De vegetarische proeverij die ik bestelde viel tegen, met een stuk maïskolf als een van de verrassingen. Esther op 13 juni Ze moeten niet nadenken, dat hebben wij al voor hen gedaan.

Het personeel was bijzonder aardig en klantvriendelijk. We hebben genoten van dit restaurant. Het eten was helemaal top van de Amuse tot aan het dessert 1 woord fantastisch!!. Het station ligt op 10 minuten loopafstand! Het station ligt op 10 minuten loopafstand.

Anderen bekeken ook:

Eens maar nooit weer! Ook prima, wat je nauwelijks meer tegenkomt: Houdt van Eten op 18 augustus

IJsselmeerbaars filet op de huid gebakken baars filet, met geroosterde coquilles, andijvie en een beurre blanc van kumquat. Jammer was dat de wijnen ruim voordat het volgende gerecht werd geserveerd al werden ingeschonken.

Gemarineerde zalm in limoen- en rode bietensap gemarineerd, zoetzure wortel en crme frache, andijvie en een beurre blanc van kumquat. Van de amuse tm het dessert een feestje! Van de geweldige carpaccio tot peruvian restaurant den haag heerlijke toetjesverrassing met zalige kwartel als hoofdgerecht! Ze moeten niet nadenken, met saffraan rucola pasta.

Van houdt van eten groningen vacatures amuse tm het dessert een feestje.

Hoofdgerechten

Helaas was het heel rustig, maar dat is te verwachten tussen de feestdagen. Jeroen van Eijndhoven punten. Clafoutis van Conference peren, pure chocolade en tijm met butterscotch-roomijs.

Trio van kaasfritots met gewelde rozijnen, gebruneerde walnoten en amandelen, mesclun salade en een siroop van Pedro Ximenez.

Heerlijk gegeten in dit restaurant van amuse tot dessert werkelijk fantastisch!. Overige disgenoten waren wel tevreden. Overige disgenoten waren wel tevreden. Heerlijk gegeten in dit restaurant van amuse tot dessert werkelijk fantastisch!.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *