Isa hoes toen ik je zag

Geplaatst op: 04.11.2018

Tim Parks… Dries on Recensie: Het biedt ook een kijkje in de tv en filmwereld.

Ik vond het leuk 5 sterren: Heel mooi geschreven Isa, ik moest af en toe een traantje weg pinken. Noux Tilburg 13 februari Ik raad dit product aan. Jammer dat het voor Anthonie zo moeilijk was om te genieten van zijn succes en zijn gezin.

Maar als je dit boek leest.. Het maakt me verdrietig maar zelfs ook jaloers.

Isa kan haar gevoelens en gedachten zo goed overbrengen op papier. Isa kan haar gevoelens en gedachten zo goed overbrengen op papier. Antonie heeft echter steeds vaker periodes van neerslachtigheid en hij trekt zijn gezin hier in mee. Isa kan haar modulaire bank leen bakker en gedachten zo goed overbrengen op papier. Op een mooie wijze beschrijft ze haar leven met Antonie, schetst ze een aangrijpend beeld van de ups en downs van Antonie en wat dat met haar deed en vertrouwt ze haar onzekerheden en kwetsbaarheden aan het papier toe, isa hoes toen ik je zag.

Het is een aangrijpend en emotioneel verhaal.

Het is een topjaar. Ik vind het mooi hoe Isa de dood van Anthonie omschrijft als het gevolg van een ziekte.
  • Saai Geen diepgang slecht geschreven.
  • Dit zegt niets over inhoud of  van de fragmenten, want deze zorgden inderdaad voor extra diepte.

Winkelwagen

Vele hemels boven de zevende. Toegankelijk geschreven zonder opsmuk. Maar het gaat steeds weer voorbij. Erg mooi boek, wat ik in één ruk heb uitgelezen. Ook ken ik Isa Hoes niet, had de naam van Antonie Kamerling wel eens gehoord, maar heb nog nooit een aflevering van een van de soaps gezien, waarin zij een rol hebben gespeeld. Ook de stukjes uit het dagboek van Antonie, herkenbaar.

Hoe meer ik over hem te weten kom in dit boek, hoe meer zijn ideaal beeld afbrokkelt, isa hoes toen ik je zag. Geschreven bij Toen ik je zag Mooi en oprecht geschreven zonder opsmuk of overdrevenheid. Hij kan en wil niet met Isa praten over wat er met hem omgaat, hoe meer zijn ideaal beeld internet op smart tv instellen. Hoe meer ik over hem te weten kom in dit boek, en Isa kan en wil niet met haar vrienden en familie praten over hoe haar relatie kapot gaat.

Hij kan en wil niet met Isa praten over wat er met hem omgaat, en Isa kan en wil niet met haar vrienden en familie praten over hoe haar relatie kapot gaat? Hij kan en wil niet met Isa praten over wat er isa hoes toen ik je zag hem omgaat, en Isa kan en wil niet met haar vrienden en familie praten over hoe haar relatie kapot gaat!

Mijn leven met Antonie

Boek in een keer uitgelezen. Hoewel dit boek geen literair hoogstandje is heeft het me wel geraakt. En een paar dagen geleden heb ik me er toch aan gewaagd om hieraan te beginnen.

Ik heb dit boek in een ruk uitgelezen. Alle recensies Filteren op Alles 0 5 sterren 5 4 sterren 4 3 sterren 3 2 sterren 2 1 ster 1. Het boek is heel mooi geschreven en ook heel mooi isa hoes toen ik je zag. Het lijkt er op dat je browser advertenties blokkeert.

Ik heb dit boek in een ruk uitgelezen. Ik vond het een erg fijn boek om te lezen, en kon er niet meer in stoppen hij was echt in een adem uit.

Meer titels ter overweging

Om te lezen wat voor strijd hij heeft moeten leveren voordat hij "de rust" opzocht. Mij heeft het boek niet kunnen raken, ook ik vond het meer een uitgewerkte cv van Isa en Antonie.

Wat een hels leven heeft hij gehad..

Maar als je kritisch bent: Het verhaal an sich is een aanrader voor iedereen die van biografien houdt. Geschreven bij Toen ik je zag Isa Hoes is behalve een goede actrice ook een geweldige auteur, isa hoes toen ik je zag.

Geschreven bij Toen ik je zag Isa Hoes is behalve een goede actrice ook een geweldige auteur. Geschreven bij Toen ik je zag Isa Hoes is behalve een goede actrice ook een geweldige auteur. See 1 question about Toen ik je zag…. Geschreven bij Toen ik je zag Isa Hoes is behalve een goede actrice ook een geweldige auteur.

Kies een afdeling

Een mooi, emotioneel en eerlijk geschreven boek over gevoelens en liefde in een moeilijke relatie. Geweldig dat ze dit verhaal met andere wil delen. Het boek raakt je tot en met, wat een strijd heeft zij gehad. Alles gevoelens die er zijn komen aan bod.

De dagboekfragmenten van Antonie Kamerling zijn natuurlijk helemaal bijzonder, omdat deze zijn stem naar voren trekken in het verhaal. Niet beschikbaar voor aankoop. De dagboekfragmenten van Antonie Kamerling zijn natuurlijk helemaal bijzonder, omdat deze zijn stem naar voren trekken in het verhaal.

Andere artikelen:

  1. Elbert - 12.11.2018 05:48

    Waargebeurd is geen excuus, eerlijk gezegd denk ik dat het beter in haar dagboek had kunnen blijven.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *