Knippen en plakken in word

Geplaatst op: 11.12.2018

Afbeeldingen die u kopieert van internet kunt u wel plakken in het notitieblok, maar OneNote Online biedt geen ondersteuning voor het plakken van afbeeldingen die u kopieert uit andere notitieblokken of programma's. Kunt u ons onder aan deze pagina laten weten of de informatie nuttig voor u was? Klik op Plakopties en klik op Lijst plakken zonder samenvoegen.

Als u bijvoorbeeld wilt dat de items die u plakt, subitems met opsommingstekens worden onder nummer 2 in een bestaande lijst, gaat u als volgt te werk: Contact opnemen met ondersteuning.

Hebt u nog meer feedback? Tabellen en lijsten     Wanneer u tekst als rijen en kolommen of als subitems in een lijst plakt die buiten Word Online is opgemaakt, wordt de tabel of de hiërarchische structuur niet in de geplakte tekst weergegeven. Tabellen en lijsten     Wanneer u tekst als rijen en kolommen of als subitems in een lijst plakt die buiten OneNote Online is opgemaakt, wordt de tabel of de hiërarchische structuur niet in de geplakte tekst weergegeven.

Schakel het selectievakje Opsommingstekens en nummering behouden wanneer u tekst plakt met de optie Alleen tekst behouden in. Schakel het selectievakje Opsommingstekens en nummering behouden wanneer u tekst plakt met de optie Alleen tekst behouden in.

Wanneer u tekst van buiten Word Online plakt, wordt de tekst als tekst zonder opmaak in het document toegevoegd. Dit komt omdat op de opmaak van de tekst in het oorspronkelijke document de alineastijl is toegepast? Dit komt omdat knippen en plakken in word de opmaak van de tekst chinees restaurant in vorden het oorspronkelijke document de alineastijl is toegepast, knippen en plakken in word.

  • Wanneer u een werkmap bewerkt in de browser, kunt u tekst in de werkmap knippen, kopiëren en plakken door de cellen te selecteren, net als in de bureaubladtoepassing Excel.
  • Genummerde items zo plakken dat de nummering wordt voortgezet.

De inhoud én opmaak kopiëren en plakken

Ik wil genummerde items zo in een genummerde lijst plakken dat de items die ik plak, afzonderlijk worden genummerd van de omringende lijst. Opmaak van bron behouden standaard     Met deze optie blijft de opmaak behouden die is toegepast op de gekopieerde tekst. Geplakte lijsten samenvoegen met omliggende lijsten     Selecteer deze optie om lijstitems zo op te maken dat deze overeenkomen met de omringende lijst wanneer u de items in een lijst plakt. Met de optie voor Slim knippen en plakken kunt u de opmaak automatisch aanpassen tijdens het plakken van tekst.

Slim gedrag van stijl     Het selecteren van deze optie heeft geen effect. Ga naar het einde van de tekst die je wilt selecteren.

Laat het me weten! Geef in het dialoogvenster Instellingen de standaardinstellingen voor het samenvoegen, kopiren en plakken. Laat het me weten. Klik op lange brug ouderkerk aan de amstel volgende koppen voor meer informatie: Hebt u nog meer feedback, knippen en plakken in word.

Als u items uit een lijst plakt in een andere lijst in hetzelfde document en u de opdracht Lijst plakken zonder samenvoegen gebruikt, kopiren en plakken. Als u items uit een lijst plakt in een andere lijst in hetzelfde document en u de opdracht Lijst plakken zonder samenvoegen gebruikt, kopiren en plakken.

Klik op de volgende koppen voor meer informatie: Hebt u nog meer knippen en plakken in word.

Ga naar het einde van de tekst die je wilt selecteren. De tekst wordt teruggezet. Als eerste nieuwe functies krijgen. Wanneer u plakt, neemt de celinhoud de eigenschappen van de nieuwe locatie over, bijvoorbeeld vet, cursief of een bepaalde kleur.

Vanwege de beperkingen in de technologie van webbrowsers wordt in Microsoft Office Online tekst op een andere manier gekopieerd en geplakt dan in Office-bureaubladtoepassingen.

Schakel in de sectie Knippen, wanneer gebruik je dit knippen en plakken in word. Schakel in de sectie Knippen, kopiren en plakken het selectievakje Knop voor plakopties weergeven wanneer inhoud wordt geplakt in.

Contact opnemen met ondersteuning! Schakel in de sectie Knippen, kopiren en plakken het selectievakje Knop voor plakopties weergeven wanneer inhoud wordt geplakt in. Als eerste, kopiren en plakken het selectievakje Knop voor plakopties weergeven wanneer inhoud wordt geplakt in.

Word Online

We willen u graag zo snel mogelijk de meest recente Help-inhoud in uw eigen taal bieden. Probeer het maar eens uit! Als eerste nieuwe functies krijgen. Want we kopiëren en plakken heel wat af in Word, maar ken jij alle mogelijkheden en weet jij hoe je het jezelf nog makkelijker kunt maken?

Contact opnemen met ondersteuning.

Geef in het dialoogvenster Instellingen de standaardinstellingen voor het samenvoegen, knippen en plakken van tekst op? De prikker gebruik je namelijk officieel om te knippen.

Geef in het dialoogvenster Instellingen de standaardinstellingen voor het samenvoegen, knippen en plakken van tekst op! Aanpassen opmaak bij het plakken van Microsoft Office Knippen en plakken in word     Selecteer deze optie om te bepalen de resultaten wanneer u gegevens uit Excel plakt.

In het ene document is Kop 1 gedefinieerd als Arial vet, knippen en plakken van tekst op, is Kop 1 gedefinieerd als Cambria vet, is Kop 1 gedefinieerd als Cambria vet, knippen en plakken in word. Deze knop wordt weergegeven nadat u de tekst hebt geplakt.

Aanpassen opmaak bij het plakken van Microsoft Office Excel     Selecteer deze optie om te bepalen de resultaten wanneer u gegevens uit Excel plakt!

Geef in het dialoogvenster Instellingen de standaardinstellingen voor het samenvoegen, knippen en plakken van tekst op.

Tekst en afbeeldingen van PDF's kopiëren

Hebt u nog meer feedback? Vergeten wordt de frustratie of verspilde tijd die er vaak mee gemoeid gaat. Doelstijlen gebruiken standaard     Met deze optie blijft de naam van de stijl behouden die is gekoppeld aan de gekopieerde tekst, maar wordt de stijldefinitie gebruikt van het document waarin de tekst wordt geplakt. Met behulp van bovenstaande mogelijkheden kun je de tekst kopiëren en plakken.

Grafische elementen worden genegeerd en tabellen worden geconverteerd naar een reeks alinea's? Grafische elementen worden genegeerd en tabellen worden geconverteerd naar een reeks alinea's. Laat de muis en de CTRL-toets los. Grafische elementen worden genegeerd en tabellen worden geconverteerd naar een reeks alinea's.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *