Knuffel met licht en geluid

Geplaatst op: 10.12.2018

Het licht verandert van kleur en er zit ook een rustig muziekje in het beertje. Zing samen liedjes in 6 verschillende stijlen, draai de pop heen en weer en luister wat er gebeurt!

Dat is waar een goede slaap begint. De pluche beer moedigt kleintjes aan om te gaan kruipen en stimuleert zo de ontwikkeling van de motoriek. Het licht verandert van kleur en er zit ook een rustig muziekje in het beertje. Het nieuwe beste vriendje van je kleintje! Licht en Geluid Paneel voor in Bed.

Overige kenmerken Speciaal voor kinderen Ja. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.

De pluche knuffel is ongeveer 20 cm hoog. Het konijn heeft een lief glimlachend gezicht - Ga rustig slapen met mij - Ik speel een lief slaapliedje - Ik Wat zal je kleintje zich goed vermaken met dit super leuke autostoel speelgoed van Bright Starts.

Het konijn heeft een lief glimlachend gezicht - Ga rustig slapen met mij - Ik speel een lief slaapliedje - Ik Knuffel met licht en geluid zal je kleintje zich goed vermaken met dit super leuke autostoel speelgoed van Bright Starts.

Speel je stoere verhaal met deze draak of ga gewoon heerlijk knuffelen. Nattou Kinderen zijn vaak bezig met de wereld verkennen. Timer van 10 minuten voor de aanraakfunctie - hartslag of vibratie, timer van 23 minuten voor de zachte gloed Vereist 3 AA-batterijen; batterijen zijn inbegrepen.

Een zachte knuffel die jouw baby de hele dag gezelschap houdt bij het spelen en slapen, tijdens zijn ontdekkingstochten en verdrietige buien. Het speelgoed bevat lichtjes, geluiden en liedjes en reageert op aanraking, geluid en beweging.

Happy Horse Richie konijn lichtblauw knuffeldoekje en knuffel. Pluche duif knuffelbeest met de kleuren oranje en licht blauw. Pluche duif knuffelbeest met de kleuren oranje en licht blauw? Pluchen producten met een doel dus. Pluchen producten met een doel dus.

De eenhoorn is licht roze van kleur en is ongeveer 35 cm. Deze schattige knuffelhond van Funnies is een goede kandidaat! Vond je dit een nuttige review? Dit schattige, zachte konijntje stelt je kleintje gerust en zorgt ervoor dat hij of zij lekker snel in slaap valt.

Je kan de schattige beer dus ook goed als nachtlampje gebruiken, knuffel met licht en geluid, zo is je klein Pluche putter vogel knuffel met geluid 13 cm. Je kan de schattige beer dus ook goed als nachtlampje gebruiken, zo is je klein Pluche putter vogel knuffel met geluid 13 cm.

Je kleintje heeft er een nieuw knuffelvriendje bij met Bibi het konijn van Zazu. Bekijk de hele lijst.

Extra informatie

Paul kan naar voren rijden, graden draaien en heeft daarnaast ook nog leuke lichten en geluiden! Zing samen liedjes in 6 verschillende stijlen, draai de pop heen en weer en luister wat er gebeurt! Deze lichtjes zorgen voor een dromerige sfeer in de babykamer en zijn aan te passen in sterkte Nachtlampje met licht en geluid Gaat uw kindje niet graag alleen slapen?

  • Kinderen voelen zich niet alleen en hebben gezellige eenhoorn bij zich om ze gezelschap te houden.
  • Zo hoef jij niet bang te zijn in het donker!
  • Een mooi paneel voor inbed of in de box met licht en geluid functies.
  • Het speelgoed is makkelijk te bevestigen op elk groep 0 autostoel met draagbeugel en zal voor veel speelplezier zorgen.

Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Nattou Kinderen zijn vaak bezig met de wereld verkennen. Maak jouw kamer af met deze coole BB-8 knuffel van Star Wars. Nattou Kinderen zijn vaak bezig met de wereld verkennen. Kamparo pluchen knuffel Boeddha met geluid roze 24 cm. Populaire zoekopdrachten Algemene voorwaarden voor consument.

Het steigerhouten salontafel zelf maken verandert van kleur en er zit ook een rustig knuffel met licht en geluid in het beertje. Maak jouw kamer af met deze coole BB-8 knuffel van Star Wars. Het licht verandert van kleur en er zit ook een rustig muziekje in het beertje.

Productbeschrijving

Het knuffeldoekje is heerlijk zacht, dus dat is perfect voor urenlang aai- en knuffelplezier. Pluche duif knuffelbeest met de kleuren oranje en licht blauw. Zing samen liedjes in 6 verschillende stijlen, draai de pop heen en weer en luister wat er gebeurt! Deze bruine beer van Babymix zorgt er voor dat je kleintje heerlijk in slaap kan vallen in zijn of haar kamertje.

Lanaform Apy Nachtlamp knuffel met muziek en geluid. Lanaform Apy Nachtlamp knuffel met muziek en geluid. Lanaform Apy Nachtlamp knuffel met muziek en geluid.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *