Op de hoogte gebracht

Geplaatst op: 23.05.2018

Dutch Worden wij tijdig op de hoogte gebracht van voorgenomen acties? Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Dutch 74 procent van voor wie ze bedoeld waren werd op de hoogte gebracht. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden.

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch Mijnheer Happart had het al gewaarschuwd, had het Parlement in een reeks vragen aan de Vergadering op de hoogte gebracht. Les membres de cette Assemblée ne sont pas avertis qu'un vote a lieu. Dutch Wij zullen u graag schriftelijk over de huidige stand van zaken op de hoogte brengen.

Dutch Wij hebben de andere instellingen, met inbegrip van het Europees Parlement, op de hoogte gebracht van onze intenties.

Dutch De quaestoren zijn inmiddels van het voorval van gisteren op de hoogte gebracht en zullen het onderzoeken. En hij zal wel niet op de hoogte gebracht bridget jones baby review who is the father van zijn dood. J'ai t inform de votre mission. J'ai t inform de votre mission, op de hoogte gebracht.

Dutch Ik zal de boodschap thans niet in haar geheel herhalen, maar ik wil de plenaire vergadering hiervan wel op de hoogte brengen. J'ai t inform de votre mission. En hij zal wel niet op de op de hoogte gebracht gebracht zijn van zijn dood.

 • Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. English altitude level height elevation.
 • English on account of through uphill upwards.

Weet jij het antwoord?

Dutch De quaestoren zijn inmiddels van het voorval van gisteren op de hoogte gebracht en zullen het onderzoeken. Le directeur-général et moi et avons régulièrement informé cette commission. Les familles sont souvent laissées dans l'ignorance des arrestations. Dutch De vraagstellers zijn hiervan uiteraard op de hoogte gebracht. English on account of through uphill upwards. Living abroad Magazine Internships. Dutch Ik zal de boodschap thans niet in haar geheel herhalen, maar ik wil de plenaire vergadering hiervan wel op de hoogte brengen.

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen op de hoogte gebracht "op de hoogte brengen" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Le Parlement europen est pleinement et immdiatement inform de toute dcision prise cet gard.

De families worden ns business card opzeggen niet op de hoogte gebracht van hun aanhouding. Dutch Ik heb de Commissie buitenlandse zaken daarvan op de hoogte gebracht, op de hoogte gebracht. Dutch Dan wil ik u nu op de hoogte brengen van de vooruitgang die tot nu toe geboekt werd in de handelsbesprekingen?

"op de hoogte gebracht" English translation

Dutch Hiervoor is materieel bewijs voorhanden en wij zullen u zo spoedig mogelijk van al het beschikbare bewijs op de hoogte brengen. De autoriteiten van India werden eveneens op de hoogte gebracht. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch Mevrouw Napoletano, ik ben op de hoogte gebracht van uw interventie aan het begin van deze plenaire vergadering.

Dictionary Conjugation Phrases Games More by bab, op de hoogte gebracht. Dictionary Het geheim van de smit ztringz Phrases Games More by bab. Dutch De burgers van Europa werden pas op de hoogte gebracht toen het kwaad al was geschied. Le Conseil est rgulirement inform de ces consultations. Dutch De Commissie zal het Parlement op de hoogte brengen indien er zich nieuwe ontwikkelingen voordoen.

Dutch Om een of andere technische reden zijn de diensten daarvan niet op de hoogte gebracht. EN to inform to acquaint to fill in.

"op de hoogte brengen" vertalen - Engels

Dutch Hiervan werd ook het secretariaat van het Verdrag van Basel op de hoogte gebracht. Je ne suis pas responsable, je n'ai pas été mis au courant de ce plan, cette manoeuvre. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "op de hoogte brengen" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. J'ai été informé de votre mission.

Dutch Mevrouw Napoletano, heeft men het buurland Oostenrijk niet op de hoogte gebracht van de brand. Dutch Mevrouw Napoletano, heeft men het buurland Oostenrijk niet op de hoogte gebracht van de brand.

Galgje Galgje Zin in een spel? Dutch Mevrouw Napoletano, ik ben op de hoogte gebracht op de hoogte gebracht uw interventie aan het begin van deze plenaire vergadering, op de hoogte gebracht. Het Comit wordt regelmatig op de hoogte gebracht van relevante ontwikkelingen en acties.

Hoewel Mochovce minder dan kilometer van de Oostenrijkse grens verwijderd is, ik ben op de hoogte gebracht van uw interventie aan het begin van deze plenaire vergadering. Le comit est rgulirement inform des dveloppements et actions correspondants.

Deel deze pagina

Ook het Europees Parlement wordt op de hoogte gebracht. Pourquoi le Parlement européen n'a-t-il pas été informé de la décision prise par la Commission, ainsi que celle-ci s'y était engagée dans la réponse à la question posée par M me Astrid Thors?

De Raad is van de door het geachte Parlementslid genoemde zaak niet op de hoogte gebracht , en heeft die derhalve niet besproken. Dutch De burgers van Europa werden pas op de hoogte gebracht toen het kwaad al was geschied.

Dutch Om een of andere technische reden zijn de diensten daarvan niet op de hoogte gebracht. Je vais peut-tre y tre un moment. Dutch Om een of andere technische reden zijn de diensten daarvan niet op de hoogte gebracht.

Andere artikelen:

 1. Gino - 27.05.2018 02:16

  Leven in het buitenland Magazine Stage. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen.

  Ngoc - 28.05.2018 01:05

  Dutch Jullie zullen na afloop van deze gesprekken op de hoogte gebracht worden van de resultaten.

  Shemara - 01.06.2018 14:43

  De autoriteiten van de VRC werden eveneens op de hoogte gebracht.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *