Ov chipkaart verlengen student

Geplaatst op: 20.05.2018

Die voorwaarden gelden ook voor het studentenreisproduct. Dan krijgt u het studentenreisproduct zolang u staat ingeschreven op dit niveau. Wanneer gaat het in?

Welkom Nog geen account? Ik hoop dat je hiermee geholpen bent, want inderdaad, je kan er beter vroeg bij zijn. Hallo Kjeld90, Loes geeft hier het juiste antwoord. Onder het nieuwe stelsel voor hbo en universiteit 'leenstelsel' maakt het niet uit hoeveel u bijverdient. Ga direct naar inhoud Particulier Zakelijk Inburgeren Onderwijsdata.

Week- of weekendabonnement Als u een studentenreisproduct aanvraagt mag u kiezen uit een weekabonnement of een weekendabonnement.

Saldo anonieme kaart online terugvragen. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Saldo anonieme ov chipkaart verlengen student online terugvragen. In het kort U krijgt een studentenreisproduct als u een voltijdopleiding doet aan mbo, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te hg ontkleurder voor witte was, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Een anonieme kaart kun je niet vernieuwen.

Meld je aan

Heb je al een account? Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. U kunt er daarom voor kiezen om uw reisproduct niet op te halen. Je krijgt meteen het saldo van je oude kaart terug. Gebruik de servicepuntenzoeker om een automaat bij u in de buurt te vinden. Beste antwoord door Loes 27 juli , Week- of weekendabonnement Als u een studentenreisproduct aanvraagt mag u kiezen uit een weekabonnement of een weekendabonnement.

Maak er een aan of gebruik het formulier pdf. Ik accepteer de communityvoorwaarden. Succes met de aanvraag. Dat gebeurt dus niet automatisch. Help je ons verder.

Gratis reizen

Wat te doen met een bijna verlopen kaart Een OV-chipkaart is vijf jaar geldig. Het duurt ongeveer een minuut. Wel ben ik even zo vrij geweest even een en ander na te zoeken en op deze site staat exact op wat je moet doen. Dan mag u naast uw studentenreisproduct niet te veel bijverdienen.

Doet ov chipkaart verlengen student mbo 1 of 2? Beste antwoord door Loes 27 juli ! Alleen als u op de 1e dag van de maand hebt aangevraagd, mag u diezelfde maand nog reizen.

Doet u mbo 1 of 2. Dan hebben we geen gegevens over die kaart meer in onze systemen. Doet u mbo 1 of 2.

Anonieme OV-chipkaart Een anonieme kaart kun je niet vernieuwen. Heb je een persoonlijke OV-chipkaart die langer dan een jaar is verlopen? Dan ontvang je 'm binnen gemiddeld vier werkdagen Je saldo staat binnen 15 dagen na de einddatum op je rekening Heb je geen account? Alleen als u binnen 10 jaar uw diploma behaalt, wordt uw reisproduct een gift. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Is uw studentenreisproduct eenmaal geactiveerd dan mag u uw abonnement wisselen. Maak een account aan Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Voor hbo of universiteit hebt u 5 jaar recht op het studentenreisproduct.

Voor hbo of universiteit hebt u 5 jaar recht op het studentenreisproduct. Voor hbo of universiteit hebt u baby allergisch gegen katzenhaare jaar recht op het studentenreisproduct. Is uw studentenreisproduct eenmaal geactiveerd dan mag u uw ov chipkaart verlengen student wisselen, ov chipkaart verlengen student. Als u geen recht meer hebt op uw studentenreisproduct, hangt af van uw opleiding.

Dan mag u naast uw studentenreisproduct niet te veel bijverdienen.

Cookiebeleid Wij gebruiken cookies om uw bezoekers ervaring te verbeteren en te personaliseren. Dan gaan deze maanden af van het totaal. Share Tweet Delen Delen. Deze heb je nodig als je een vraag hebt over een kaart.

Dan gaan deze maanden af van het totaal! Het studentenreisproduct moet u zelf aanvragen. Dan gaan deze maanden af van het totaal. Als u een studentenreisproduct aanvraagt mag u kiezen uit een weekabonnement of een weekendabonnement?

Andere artikelen:

  1. Henry - 31.05.2018 17:03

    Kijk voor meer informatie bij de nationaliteitsvoorwaarden voor studiefinanciering.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *