Ronde eettafel op maat gemaakt

Geplaatst op: 08.12.2018

Het blad is facetgeslepen. Ronde Noten V Deze ronde, notenhouten eettafel staat garant voor een gezellige avond!

Scandinavische eettafel met strakke randen gemaakt van 4 cm massief frans eiken. Samen met de praktische Grenoble poot. Deze boomstamtafel is gemaakt van massief Frans eiken en uitgerust met roestvaststalen U-onderstel. Ronde Noten XX metaal Deze ronde, notenhouten eettafel staat garant voor een gezellige avond! Met metalen Koperlas U-onderstel. De randen van het blad hebben een kleine radius en de zijkant wordt voorzien van een facetrand.

Boomstamtafel X-poot eiken Met zijn natuurlijke glooiing is de boomstamtafel een pronkstuk voor uw huis. Door de centrale poot heeft u geen last van de poot onder de tafel. Door de centrale poot heeft u geen last van de poot onder de tafel, ronde eettafel op maat gemaakt. Geleefd Eiken XX 10x4 Een geleefd eiken tafel vol scheuren en noesten geeft karakter aan uw interieur. Door de centrale poot heeft u geen last van de poot onder de tafel.

Orleans-serie De orleans-serie is 6 cm dik frans eiken, noestjes worden opgevuld. De dikte van het frame is slechts 12 mm.

Stoere tafel komen bekijken ?

Met een fraaie O-bodemplaat in geborsteld rvs en een blad van notenhout ook leverbaar in eikenhout. Superhandig in gebruik met een bankje! De orleans-serie is 6 cm dik frans eiken, noestjes worden opgevuld. Montpellier Trapeze 10x10 Met deze industriële eettafel haalt u de woontrend van nu én komende jaren in huis. Bij een gelakte tafel hoeft u zich geen zorgen te maken, deze is namelijk na 24 uur volledig uitgehard.

 • Boomstamtafel X-poot Met zijn natuurlijke glooiing is de boomstamtafel een pronkstuk voor uw huis!
 • Uitgevoerd met een roestvaststalen V-onderstel.

Dit onderstel is ook leverbaar in RVS. Ovale X-poot Uiterst comfortabel n ongedwongen zitten doe je aan de ovale eettafel, die sterk in opkomst is. Uitgevoerd met een extra rank metalen XX-onderstel en een blad van notenhout ook leverbaar in eikenhout.

Salontafel met een bladdikte van 5 cm massief frans eiken en een RVS onderstel. Uitgevoerd met een ronde eettafel op maat gemaakt rank metalen XX-onderstel en een blad van notenhout ook leverbaar in eikenhout.

Uitgevoerd met een fraai roestvaststalen V-onderstel. Het hout wordt zorgvuldig geselecteerd uit duurzaam beheerde Duitse en Franse productiebossen. Klimaat Mensen gedijen het beste in een niet te warme en niet te droge omgeving, voor een eiken tafel is dit niet anders!

Alleen het mooiste en beste hout wordt geselecteerd om dit model van te maken, ronde eettafel op maat gemaakt. Sarlat Strips Salontafel met een bladdikte van 4 cm massief frans eiken en een speciaal metalen onderstel.

Sarlat Strips Salontafel met een bladdikte van 4 cm massief frans eiken en een speciaal metalen onderstel. Met een fraai XX-onderstel van eikenhout. Sarlat Strips Salontafel met een bladdikte van 4 cm massief frans eiken en een speciaal metalen onderstel.

Douglas Houten Tafel

Massief eiken blad 5cm dik met de XX poot koker 10x4 cm. Na het drogingsproces worden de juiste planken geselecteerd om uw geheel op maat gemaakte tafel van te maken. De grootte heeft een diameter van 90 cm en is 43 cm hoog. Reageer ook tijdig op kleine beschadigingen die kunnen ontstaan door bijvoorbeeld scherpe voorwerpen.

 • Hier is de tafel afgebeeld met Gap-onderstel, maar de tafel is leverbaar met nagenoeg alle onderstellen van onze website.
 • Met een fraai, roestvrijstalen XX-onderstel.
 • Het onderstel is ook leverbaar in rvs, de bodemplaat ook in ovale vorm.
 • Uitgevoerd met een fraaie O-bodemplaat van geborsteld roestvast staal en een blad van eikenhout ook leverbaar in notenhout.

Ovale V-poot-RVS Uiterst comfortabel n ongedwongen zitten doe je aan de ovale eettafel, door het dubbele rookproces ontstaat er een mooie donkere kleur.

Uitgevoerd met metalen Strips-onderstel, ronde eettafel op maat gemaakt. Dubbel gerookt met witte olie, de witte olie balanceert de kleur mooi uit en vergrijsd, die sterk in opkomst is.

Beton 8 graden-poot Camping kuiperberg ootmarsum twente overijssel ootmarsum niederlande tafel met een speciaal onderstel wat onder 8 graden staat.

Wagondelen 8 Graden Eettafel van geborstelde wagondelen. Ronde Beton Xavier Deze ronde betonlook eettafel heeft een robuuste uitstraling en staat garant voor een gezellige avond!

Zet uw tafel dus niet naast warmtebronnen en vermijd directe zonnestraling. Beton 8 graden-poot Betonnen tafel met een speciaal onderstel wat onder 8 graden staat! Ronde eettafel op maat gemaakt V-poot-RVS Uiterst comfortabel n ongedwongen zitten doe je aan de ovale eettafel, die sterk in opkomst is.

Eiken maatwerk tafel

Met praktisch en elegant ogend Croix-onderstel en een blad van notenhout ook leverbaar in eikenhout. Ronde Beton Pizou RVS Deze ronde betonlook eettafel heeft een robuuste uitstraling en staat garant voor een gezellige avond! Met een fraai, metalen Cortina-onderstel.

Scandinavische eettafel met het Palanche onderstel. Scandinavische eettafel met het Palanche onderstel. Scandinavische eettafel met het Palanche onderstel.

Andere artikelen:

 1. Ilia - 12.12.2018 12:00

  Ook leuk als bijzettafeltje! Industriële bijzettafel met een eiken blad en een metalen onderstel, leuk om een bloempot op te plaatsen.

  Lisan - 14.12.2018 14:21

  Twee zuilen op maat.

  Atze - 16.12.2018 20:53

  Beton U-poot 10x10 Betonnen tafel met een metalen u-poot Bekijk product.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *