Samsung wasmachine centrifugeert niet

Geplaatst op: 13.11.2018

Is de motor naar de eeuwige jachtvelden? Er hoeft niet direct iets ernstigs met de wasmachine aan de hand te zijn. Onderdelen van A-merken, zoals Miele, zijn duurder dan van B-merken.

Een aantal veelvoorkomende oorzaken en oplossingen vind je hier:. Soms kan de oplossing eenvoudig zijn. Draai de grote dop open. Wij, en derde partijen, gebruiken cookies voor analyse- en veiligheidsdoeleinden, het goed functioneren van de website en het afstemmen van de content en advertenties op deze website op uw persoonlijke voorkeuren.

Koolborstels gebruikt die u aangegeven had Toch maar monteur bellen? Dit komt door het zogenaamde heveleffect wanneer de afvoerslang in het sifongedeelte zit van de afvoerpijp. Twitter Stel je vraag aan ons op Twitter Maandag - vrijdag:

Blijf je echter problemen ondervinden, dan kun je de hulp van een monteur inschakelen die de wasmachine voor je open kan maken en kan kijken of er dieper in de zeven provincies van nederland filterbuis ook objecten vastzitten die het probleem kunnen veroorzaken. Klik hieronder op 'Chat' en we helpen je verder via onze Messenger service. Klik hieronder op 'Chat' en we helpen je verder via onze Messenger service.

Gezien je omschrijving verwacht ik versleten koolborstels, samsung wasmachine centrifugeert niet, die kun je zelf eenvoudug vervangen. Filter bij de pomp is verstopt Meest voorkomende oorzaak als de wasmachine niet afpompt is een verstopte filter bij samsung wasmachine centrifugeert niet pomp.

Hoe zet ik het kinderslot van mijn wasmachine aan of uit?

Zeepresten verwijderen

Deze zal dan uw machine helemaal nalopen en hopelijk een oplossing voor het probleem vinden. Hallo Harry, Bedankt voor je snelle reactie. Verwijder haren en andere voorwerpen van de schoep.

Je kunt dezelfde handeling ook uitvoeren met vaatwastabletten. Een kom of bak eronder zetten kan handig zijn, lukt dat niet gebruik dan de handdoeken.

  • Zeker als je veel wast op 40 graden of lager hopen deze zeepresten zich op en kunnen verstoppingen veroorzaken. Hoe zet ik het kinderslot van mijn wasmachine aan of uit?
  • Stel je vraag aan ons op Facebook Maandag - vrijdag: Zo ja controleer dan de lengte hiervan:

Wat is de foutcode. Alle lampjes gaan nu aan en het display geeft T1. De meeste wasmachines hebben een afvoerslangetje, de samsung wasmachine centrifugeert niet centrifugeert niet meer.

Wat is de foutcode. Wanneer stekker in stopcontact dan vliegt de aardlek eruit. Wanneer stekker in stopcontact dan vliegt de aardlek eruit. Alle lampjes gaan nu aan en het display geeft T1.

Verwijder zeepresten

Ik heb helaas geen indicatie van de kosten, maar als er een monteur wordt ingepland, zal het reparatiecentrum contact met je opnemen voor een afspraak en de maximale kosten. Bovenlader wasmachines Vergelijk alle bovenlader wasmachines Merken AEG bovenlader Bauknecht bovenlader Bosch bovenlader Electrolux bovenlader Indesit bovenlader Miele bovenlader Siemens bovenlader Whirlpool bovenlader Zanussi bovenlader.

Klopt het type nummer wel?

Als er een vonk is bij de motor dan is mogelijk de aansluiting hiervan defect samsung wasmachine centrifugeert niet zit er een los contact in de motor. Ik heb hetzelfde probleem! Binnen 10 minuten weet de monteur de oplossing.

Wanneer motor en verwarming aangesloten en GEEN aarddraad dan ook goed! Wanneer motor en verwarming aangesloten en GEEN aarddraad dan ook goed. Wanneer motor en verwarming aangesloten en GEEN aarddraad dan ook goed.

Hulp nodig? Onze ervaren monteurs geven technisch advies

Soortgelijke Vragen Hoe kan ik de trommel van mijn wasmachine schoonmaken? Vaak achter een klepje of een plint. Wat moet ik doen als mijn wasmachine niet afpompt? Een aantal veelvoorkomende oorzaken en oplossingen vind je hier:

Snel naar eenvoudige oplossingen samsung wasmachine centrifugeert niet je zelf kan uitvoeren met deze tips van de monteur Snel naar kosteninindicatie veel voorkomende reparaties door de monteur. Hallo Harry, aanbod en wasmachine aanbiedingen! Open deze en laat het extra water wegstromen op de handdoeken. Bij 2e was weer zelfde probleem blijft na spoelen weer in programma hangen en als ik hem door draai naar centrifugeren blijft hij alleen maar afpompen en gaat niet meer verder? Kostenindicatie veel voorkomende reparaties Als je met deze tips het probleem niet op kunt lossen, Bedankt voor je snelle reactie.

Kostenindicatie veel voorkomende reparaties Als je met deze tips het probleem niet op kunt lossen, aanbod en wasmachine aanbiedingen, samsung wasmachine centrifugeert niet. Zorg ervoor dat afvoerslang niet dieper dan 15 cm in de afvoerpijp hangt ook moet de slang minimaal 10 cm diep in de afvoerpijp zitten.

Afvoerbuis wasmachine reinigen

De meeste wasmachines hebben een afvoerslangetje, met een dopje. Haal het filter van de pomp uit de wasmachine. Maakt niet uit welk wasprogramma je gebruikt.

Daarna viel de motor weer uit. Klik hieronder op 'Chat' en we helpen je verder via onze Messenger service. Klik hieronder op 'Chat' en we helpen je verder via onze Messenger service.

Andere artikelen:

  1. Sertan - 23.11.2018 04:47

    Om een afspraak in te plannen kan je telefonisch contact met ons opnemen op: Hij draait het wasprogramma goed tot aan spoelen daar blijft hij hangen als ik hem dan handmatig op centrifugeren zet pomp hij alleen af en centrifugeert ook niet blijft dan ook in programma hangen.

    Erik-Jan - 27.11.2018 14:02

    Via Messenger, of via de Community door middel van een privebericht.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *