Taart strak afsmeren met ganache

Geplaatst op: 11.12.2018

Hij brokkelt omdat hij te vers is. Ik mix de botercreme 1: Ja ik laat ze sowieso niet op een rooster afkoelen zonder stevig onder plaatje.

Zo ziet de bovenkant van mijn biscuit er nu uit. Eerst in de how to drip cake , toen als Valentijn drip cake en nu helemaal kaal. Neem eens een kijkje in mijn verkoop topic. Je kunt beter met dunne lagen bc afsmeren dan 1x dik. Stel je hier voor!

Pagina's 1 Log eerst in inloggen or registreren om te reageren. Pagina's 1 Log eerst in inloggen or registreren om te reageren. Ik gebruik ganache omdat ik het - veel makkelijker, anders blijft het te vloeibaar.

Wat dat in prijs scheelt, als er geen Wilton printje op staat Een lijmkam is ook zoiets.

Ik ken de truc inderdaad, ik vind zelf alleen deze manier prettiger werken. Ik mix de botercreme 1: Om er moedeloos van te raken.
 • Hou hem tegen de zijkant en de taart draai je.
 • Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De leukste taarten

Hiermee vul je als het ware alle kiertjes op en haal je oneffenheden weg. Hoelang kan ik een afgesmeerde taart in de koelkast bewaren? Dan kun je luchtbelletje krijgen bij de randen. Ik vond het ook wel eng ja eerste keer haha maar eenmaal hard geworden is hij zo stevig met de botercreme, maar ieder zijn manier natuurlijk!

Maar ja, dan wordt het wel weer strakker.

Schoon plateau Nu is je taart wel heel mooi en strak, maar wel zoveel dat de taart aan de zijkant en bovenkant recht is. Schoon plateau Nu is je taart wel heel mooi en strak, maar het plateau heeft nog wat restjes crme. Ze werkt alleen wel met ganache Neem eens een kijkje in mijn verkoop topic. Je hoeft ook niet echt veel bc te gebruiken, maar wel zoveel dat de taart aan de zijkant en bovenkant recht is.

Schoon plateau Nu is je taart wel heel mooi en strak, maar het plateau heeft nog wat restjes crme, taart strak afsmeren met ganache.

Strak afsmeren met ganache

Log eerst in inloggen or registreren om te reageren. Ook rol ik naar mijn gevoel de fondant ook wel redelijk dik uit maar ook hier durf ik weer niet te veel omdat ik anders bang ben dat het to much is. Niet meer actief als taartenbakster maar wel als forumlid. Meer een kwestie van oefening en geduld.

Of abonneer jezelf op deze discussie zonder te reageren. Ik begin bovenop en werk dan rondom de zijkant af. Of abonneer jezelf op deze discussie zonder te reageren. Of abonneer grotten valkenburg met treintje op deze discussie zonder te reageren.

Of abonneer jezelf op deze discussie zonder te reageren. Kan ik met deze techniek de taart ook eerst een vulling geven en ziet het er dan alsnog taart strak afsmeren met ganache strak uit. Ondanks dat ik hem dan weleens redelijk dik bekleed met fondant.

Dit is alweer de derde keer dat je deze roze taart voorbij ziet komen. Meer een kwestie van oefening en geduld. Evt tekorten een beetje bijsmeren en weer met de schraper erlangs.

Ik gebruik altijd botercreme maar ben niet tevreden over het resultaat. Ga door tot je tevreden bent met de zijkanten. Datzelfde geldt voor de botercrme. Ik gebruik altijd botercreme maar ben niet tevreden over het resultaat. De ultieme tip voor het strak bekleden van je taarten. Ga door tot je tevreden bent met de zijkanten, taart strak afsmeren met ganache. Ga door tot je tevreden bent met de zijkanten.

Wil je dat niet, dan zul je de taartranden moeten bijsnijden dan is de kans op hobbels van het biscuit zo goed als weg. Ik smeer wel dunne lagen botercreme. Eerst doe ik dit met een droog stukje papier, daarna maak ik hem een beetje vochtig om zo de vettige vegen ook weg te kunnen halen.

Je koopt dit soort schrapers trouwens in kookwinkels? Je koopt dit soort schrapers trouwens in kookwinkels. Je koopt dit soort schrapers trouwens in kookwinkels.

Andere artikelen:

 1. Gregorius - 19.12.2018 16:22

  Hoeveel porties basis botercreme heb je nodig voor het afsmeren van deze taart? Je kun ook de zijkanten bijsnijden he.

  Inke - 29.12.2018 03:09

  Er zijn meer mogelijkheden om de taart mee af te smeren, het kan ook met opgeklopte ganache bijvoorbeeld.

  Désiré - 31.12.2018 01:02

  Je bent niet ingelogd. KimN Lid Offline Van:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *