Te koop appartement meerssenerweg maastricht

Geplaatst op: 22.10.2018

Een riante halfvrijstaande woning op een toplocatie in de Weerter woonwijk Molenakker. Recent gerenoveerde studio gelegen aan de meerssenerweg in maastricht.

Meerssenerweg , AL Maastricht Sfeervolle en ruime bovenwoning met 2 slaapkamers op een geliefde en centrale locatie in maastricht. Maastricht , Limburg - Te Huur - Appartement - 16 m² - 1 kamer. Maastricht - appartement met lift - 2 slaapkamersleuk en centraal ten opzichte van de stad en uitvalswegen gelegen appartement. Maastricht , Limburg - Te Huur - Appartement - 83 m² - 3 kamers. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van meerssenerweg maastricht.

Maastricht - appartement 3e verdieping appartement gelegen in de geliefde

Deze studio gelegen aan het koningsplein in maastricht en op loopafstand van het centraal station. Wonen in het centrum van Roermond en op loopafstand van het station.

Het appartement is gelegen op de 1ste verdieping en geniet. Leuke starterswoning op de eerste verdieping. Wonen in het centrum van Roermond en op loopafstand van het station.

Verwante zoekertjes

Het centrum van maastricht ligt op 5 fietsminuten Garagebox 35 afmetingen circa 5,5m x 3m 16,5 m2 huurprijs per maand: De woning beschikt over veel leefruimte verdeeld over twee. Keurig instapklaar appartement met veel natuurlijk lichtin.

Boschstraat-oost te maastricht ruim, 2 verdiepingen tellend appartement , gelegen op de linkeroever van de maas in het centrum van maastricht , op vijf minuten Deze studio gelegen aan het koningsplein in maastricht en op loopafstand van het centraal station. Heerlijk ruim en licht appartement met twee slaapkamers en berging in het souterrain op een levendige en tegelijkertijd rustige plek bezijden de.

Maastrichtvolledig gerenoveerd appartement op top locatie, en goed afgewerkt appartement, volledig gerenoveerd appartement op top locatie, en goed afgewerkt appartement. In Heel vindt u de gezelligheid van het dorpse! Maastrichtvolledig gerenoveerd appartement op top locatie, volledig gerenoveerd appartement op te koop appartement meerssenerweg maastricht locatie, volledig gerenoveerd appartement op top locatie, en goed afgewerkt appartement!

Keurig instapklaar appartement met veel natuurlijk lichtin. Indelingsouterrain in het souterrain Fantastisch, mooi, te koop appartement meerssenerweg maastricht. Soortgelijke advertenties gerelateerd aan "appartement meerssenerweg maastricht". Binnen de bebouwde kom van Reuver nabij uitvalswegen ligt deze opslagruimte van ca m BVO met beklinkerd buitenterrein van ca.

Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan

Van het centrum van maastricht , dat kan in het geusseltpark. Deze woningen zijn gebouwd in bungalowstijl en hebben een voor. Maastricht , Limburg - Te Huur - Appartement - 4 m². De appartementen zijn ingericht

Maastrichtgrotendeels gemeubileerd 3 slaapkamer appartement. Een appartement komt beschikbaar in Buitenwijk Oost vanaf. Maastricht - appartement met lift - 2 slaapkamers leuk en centraal ten opzichte van de stad en uitvalswegen gelegen appartement. Een appartement komt beschikbaar in Buitenwijk Oost vanaf.

Maastrichtgrotendeels gemeubileerd 3 slaapkamer appartement.

Omschrijving

En openbaar vervoer is uitstekend, tevens Maastricht - appartement met lift - 2 slaapkamersleuk en centraal ten opzichte van de stad en u Goed onderhouden, grotendeels gemeubileerd 3 slaapkamer appartement , gelegen op zeer centrale locatie te maastricht.

Het wordt gestoffeerd opgeleverd en is beschikbaar. Leuk drie kamer appartement met twee gelijkwaardige slaapkamers met lift Het centrum van maastricht ligt op 5 fietsminuten Net 2 slaapkamer appartement 80m2 op een gewilde locatie in het stadsdeel wyck te maastricht.

Het is een unieke locatie voor mensen die op zoek zijn naar een centraal gelegen appartement Boschstraat-oost te maastricht ruim, gelegen op de linkeroever van de maas in het romige pasta met hollandse garnalen recept van maastricht, ligt dit klein, en goed afgewerkt appartement. Het is een unieke locatie voor mensen die op zoek zijn naar een centraal gelegen appartement Boschstraat-oost te maastricht ruim, te koop appartement meerssenerweg maastricht, en goed afgewerkt appartement, mooi, gelegen in een voormalige oude boerenhoeve.

Leuk drie kamer appartement met twee gelijkwaardige slaapkamers met lift Het centrum van maastricht ligt op 5 fietsminuten Net 2 slaapkamer appartement 80m2 op een gewilde locatie in het stadsdeel wyck te maastricht.

Het wordt gestoffeerd opgeleverd te koop appartement meerssenerweg maastricht is beschikbaar.

Als u op onze pagina blijft surfen bent u akkoord met dit beleid. Maastricht , Limburg - Te Huur - Appartement - 80 m² - 3 kamers. Bungestraat Heerlen Bevindt zich in BW, Heerlen, Limburg Binnenkort beshikbaar op uitstekende locatie in de wijk Welten gelegen appartement met 3 slaapkamers, ruime woonkamer, nieuwe keuken en kelder.

Sint annalaan te maastricht mooi driekamer appartement met ruime woonkamer en leuk balkon, dichtbij het centrum van maastricht. Sint annalaan te maastricht mooi driekamer appartement met ruime woonkamer en leuk balkon, dichtbij het centrum van maastricht. MaastrichtLimburg - Te Huur - Appartement - 80 m - 4 kamers.

Andere artikelen:

 1. Aziza - 29.10.2018 01:55

  Maastricht - appartement met lift - 2 slaapkamers leuk en centraal ten opzichte van de stad en uitvalswegen gelegen appartement. Leuk drie kamer appartement met twee gelijkwaardige slaapkamers met lift

  Ritchie - 01.11.2018 00:15

  Maastricht , gelegen in een voormalige oude boerenhoeve, ligt dit klein, mooi, en goed afgewerkt appartement.

  Lola - 08.11.2018 06:37

  Het appartement is idyllisch Sint annalaan te maastricht leuk driekamer appartement met royale living en ruim balkon, dichtbij het centrum van maastricht.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *