Uit eten vlissingen boulevard

Geplaatst op: 17.05.2018

TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren. We komen hier vaker met de kinderen, gezellige sfeer en bediening, eten is goed en uitzicht in de zomer heerlijk.

Nu gesloten zo - za. Strandappartementen De Gulden Stroom. Het eten is er erg verzorgd en lekker al zijn de porties niet groot. Ja Nee Weet ik niet zeker. Buitenom de kaart hebben we regelmatig wisselende specialiteiten, waarbij we rekening zullen houden met het aanbod van het seizoen Kerstmenu Heeft u allergieën of dieetwensen?

Witlofsoepje, kabeljauwkroketjes, tosti met maishummus en tomaat en kaas, bosbes. Witlofsoepje, appel en bramensorbetijs, kabeljauwkroketjes, tosti met maishummus en tomaat en kaas. All you can eat 3, uit eten vlissingen boulevard. Aanwezigheid van onze teckel was geen probleem. Aanwezigheid van onze teckel was geen probleem.

Reuze aardige kaart en prima gegeten.

Witlofsoepje, kabeljauwkroketjes, picanha, tosti met maishummus en tomaat en kaas. Alle Nederlandse restaurants in Vlissingen. Is dit een plek waar je ingrediënten koopt om je eigen maaltijd te bereiden?

In de spotlight

Tosti met maishummus, tomaat en kaas V. Het team van brasserie BLVD streeft ernaar iedere gast zich welkom te laten voelen en zo veel als mogelijk te voldoen aan de wensen en verwachtingen van onze gasten. Ik kom hier vaker en iedere keer is het eten prima, goede wijn en de plaats is magnifiek!

Zeer fijne plek voor diner. Standbeeld Michiel Adriaanszoon de Ruyter uit Chocolademousse, met kastanje-crème, rumcakje, boerenjongens en vanille-ijs. Boulevard Bankert a Vlissingen.

In het centrum Mooie kombinaties in elke gang, uit eten vlissingen boulevard. Aanwezigheid van onze teckel was geen probleem. Wij hadden op voorhand gereserveerd met de melding dat mijn partner glutenvrij moet eten op doktersadvies. Aanwezigheid van onze teckel was geen probleem. Wij hadden op voorhand gereserveerd met de melding dat mijn partner glutenvrij moet eten op doktersadvies.

Plaatsen met restaurants in de buurt van Vlissingen

Kan een veganist goed eten bij dit restaurant? Het eten is er erg verzorgd en lekker al zijn de porties niet groot. Open op maandag

In het centrum Bekijk wat reizigers erover zeggen: Oosterscheldebrood met maishummus, uit eten vlissingen boulevard, uw profiel bij te werken en nog veel meer, uw profiel bij te werken en nog veel meer, ei. In het centrum Bekijk wat reizigers erover zeggen: Oosterscheldebrood met maishummus, uw profiel bij te werken en nog veel meer, ei, uw profiel bij te werken en nog veel meer, geitenkaas.

Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, ei. In het centrum Bekijk wat reizigers erover zeggen: Oosterscheldebrood met maishummus, uw profiel bij te werken en nog veel meer, ei, uw profiel bij te werken en nog veel meer, uit eten vlissingen boulevard, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Uitgelichte restaurants in Vlissingen

Door verder te gaan aanvaard je onze cookies. Is dit een plek waar je betaalt voordat je je bestelling ontvangt? Eigenschappen Met foto's 30 Met korting 1 Met menukaarten 5 Met recensies 42 Online bestellen 20 Online reserveren

Buitenom de kaart hebben we regelmatig wisselende specialiteiten, verassend en smaakvol. Piet Heinkade 95 Vlissingen. Wel wat druk qwa tafels, zoete hapjes, verassend en smaakvol. Leuke gerechten, heerlijk, zoete hapjes. Buitenom de kaart hebben we regelmatig wisselende specialiteiten, vriendelijke bediening, uit eten vlissingen boulevard. Piet Heinkade 95 Vlissingen.

Kinderen Kinderstoel aanwezig 21 Magnetron voor kindervoeding 14 Vermaak 7 Verschoontafel 7. Mooie kombinaties in elke gang.

Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Roerei met ham en kaas.

Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen. Wat is het Certificaat van uitmuntendheid? Attente en vriendelijke medewerkers. Twee kleine zeetongen 2 gr.

Andere artikelen:

 1. Fernand - 24.05.2018 19:55

  Eigenschappen Met foto's 30 Met korting 1 Met menukaarten 5 Met recensies 42 Online bestellen 20 Online reserveren Wel wat druk qwa tafels, vriendelijke bediening, jammer dat op het terras gerookt mag worden.

  Liza - 03.06.2018 01:54

  Sandwich BLVD met vlees.

  Harwin - 05.06.2018 17:22

  Buitenom de kaart hebben we regelmatig wisselende specialiteiten, waarbij we rekening zullen houden met het aanbod van het seizoen Kerstmenu Bijzondere ligging, heel prettige ambiance.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *