Voorhuid vast aan eikel

Geplaatst op: 27.06.2018

Misschien zit het soort van vastgeplakt zoals je zegt, maar kun je het voorzichtig steeds een beetje losweken onder de douche of zo. Zoek meer berichten van dragondeader.

Deel Facebook Twitter Verstuur per e-mail. Dit komt omdat hij dan nog vastgekleefd zit aan de eikel. Wanneer je te lang met klachten blijft lopen, kunnen er scheurtjes in de voorhuid ontstaan of kan een deel van de huid afsterven. Dus advies speel er gewoon lekker mee. Privé Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators.

Dit houdt het forum wel zo overzichtelijk! Tot het 10e jaar is het dus normaal dat de voorhuid niet terug geschoven kan worden. Tot het 10e jaar is het dus normaal dat de voorhuid niet terug geschoven kan worden? Meestal geeft dat geen klachten. Dit houdt het forum wel zo overzichtelijk. Tot het 10e jaar is het dus normaal dat de voorhuid niet terug voorhuid vast aan eikel kan worden?

Ik deed het voordat ik ging slapen, tijdens het huiswerk maken Ik ben nu 15 en ik durfde tot een half jaar geleden mijn voorhuid niet verder naar beneden te trekken, omdat het eigenlijk gewoon niet ging. Behandeling Meestal adviseert de huis arts om eerst een aantal weken een crème te gebruiken die de voorhuid soepeler kan maken.
  • Te ver terugschuiven kan scheurtjes en daarna littekentjes veroorzaken in de voorhuid.
  • En niet doorgaan als het pijn doet. Als de voorhuid niet of maar gedeeltelijk teruggeschoven kan worden, kunnen er verschillende klachten ontstaan:.

Meld je aan

Neem contact op met de huisarts: De basiscookies zijn nodig om het forum te laten werken, daarom moet je die in ieder geval selecteren om op het forum te kunnen. Een vernauwde voorhuid kan ontstaan door een afwijking van de huid. Maar later kan ook: Ik heb het opgezocht en de enigste manier wat ik kon vinden is naar de huisarts en daarna later wegsnijden mijn voorhuid. Bij elke jongen ziet de voorhuid er anders uit:

Een stukje van de voorhuid of de gehele voorhuid wordt weggenomen besnijdenis. Ook kan het riempje waarmee de voorhuid vastzit losser gemaakt worden? Het plassen kan moeilijk voorhuid vast aan eikel, omdat de voorhuid in de weg zit. Maar dat had je zelf wel bedacht. Een stukje van de voorhuid of de gehele voorhuid wordt weggenomen besnijdenis. U smeert de crme 2 keer per dag op de voorhuid. Maar dat had je zelf wel bedacht.

Meest gezocht:

Volgende keer het zelfde. Finndancert1 heeft de Vliegende start badge verdiend. Die voorhuid zit er om je eikel te beschermen. Maar dat had je zelf wel bedacht.

Te ver terugschuiven kan scheurtjes en daarna littekentjes veroorzaken in de voorhuid. En als dat lukt steeds een stukje verder. Te ver terugschuiven kan scheurtjes en daarna littekentjes veroorzaken in de voorhuid, voorhuid vast aan eikel. Bij een Spaanse kraag hoopt er vocht op in de afgeknelde voorhuid. Dan is er sprake van een Spaanse kraag, ook wel paraphimosis. Ik kan me totaal geen voorstelling maken bij deze situatie.

De voorhuid

Vond u deze informatie nuttig? Meestal geeft dat geen klachten. Mickerd heeft de Vliegende start badge verdiend.

Het forum is voor jongeren van jr. Het opgegeven e-mailadres is ongeldig. Vond u deze informatie nuttig. Als je nog vragen hebt, PM me maar? Het opgegeven e-mailadres is ongeldig. Het opgegeven e-mailadres is ongeldig.

Als het terugschuiven niet goed lukt, forceer dit dan niet. Nee 't was echt vastgekleefd, Ik heb de instructies opgevolgd en 't is gelukt! Dat werkt misschien ook een beetje.

Hoe gaat het verder met een vernauwde voorhuid. Meestal heeft de crme in de loop van de tijd voldoende effect en verdwijnen de klachten. Zorg dat voorhuid vast aan eikel voldoende paracetamol in huis hebt voor na de operatie.

Andere artikelen:

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *