Vragen voor een vrienden quiz

Geplaatst op: 30.12.2018

Ik hoop dat jullie het leuk hebben gehad. Ik heb hier een topic gevonden uit maar miss kunnen jullie nog aanvullen!!

Hoe oud was je toen je voor het eerst zat dronken was? Wat wil je het liefst bereiken in je leven, bijvoorbeeld beroemd worden? Schrijf een mooi betoog in waarin je duidelijk maakt dat je aan de kant van de Taliban staat!

Op wie ben je verliefd? Teken een nieuwe smilie! Ben je een avond of ochtend mens?

Wat is de laatste film die je hebt gezien. Zijn er dingen aan jezelf die je absoluut niet zou willen veranderen.

Zijn er dingen aan jezelf die je absoluut niet zou willen veranderen. Wat is de laatste film die je hebt gezien, vragen voor een vrienden quiz. Zijn er dingen aan jezelf die je absoluut leuke naam voor groepsapp zou willen veranderen.

Wat is het verste dat je ooit van huis bent geweest? De grappigste grap die je ooit hebt uitgehaald? Hoe vond je hem?

Voorbeeld Pubquiz by Number 42

Heb je een bucket list? Welk liedje vind je het leukste? Stel dat je voor een maand terug in de geschiedenis zou mogen, naar welke eeuw en plaats ging je dan? Ben je wel eens opgepakt of in aanraking door de politie? Zo weet jij misschien veel van sport, terwijl een familielid of vriend hier nauwelijks iets van weet.

Ben je goed in het onderhouden van contacten. Ben je handig met klussen. Wordt de slimste van de klas met deze algemene vragen voor jongeren. Deze site maakt gebruik van cookies. Ben je goed in het onderhouden van contacten.

Over MrQuiz

Wat is een pijnlijk feit dat ik zou moeten weten over jou? Wat vind je hot aan mij? Ben je een ochtend- of avondmens?

Wie had je nooit willen ontmoeten. Geschiedenis Als ridder de draken verslaan. Wat als je maar aan n project zou mogen werken voor het komende jaar, wat voor project zou dat zijn. Hoe zou een perfecte dag er voor jou uitzien. Meer kan ik er even niet voor je bedenken.

Meest recente berichten

Wat is je volledige doop naam en achternaam? Menu Blog top 10 quizzen op activiteiten Contact Een quiz maken: Beschrijf je lelijkste outfit!

Wat is je lievelings kleur. Wat is je lievelings kleur, vragen voor een vrienden quiz. Mag ik ze van je "lenen". Geloof je dat je de toekomst zelf in de hand hebt of dat het lot dit bepaald! Waar zou je het liefst willen wonen. Wat zou je doen als je ouders voor het week je huis verlaten. Wat zou je doen als je ouders voor het week je huis verlaten?

Registreer je account

Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je: Ga op je handen staan, trek een gekke bek en laat iemand een foto maken. Wie was je eerste crush? Waarop knap je echt af bij het andere geslacht?

Zou je liever twee keer zo slim zijn of twee keer zo mooi. Hoeveel geld verdien je per maand! Wat was jouw favoriete programma toen je nog een kind was. Zou je liever twee keer zo slim zijn of twee keer zo mooi!

Andere artikelen:

 1. Reina - 10.01.2019 12:12

  Zing dikkertje dap zo ver als je kan Verzin een pakkende slagzin voor een boekenkast Loop 5 rondjes als een gans terwijl je zingt op de melodie van vader Jacob: Wat is je raarste droom die je kan herinneren, maar nog nooit is uitgekomen?

  Mik - 13.01.2019 05:37

  Hieronder een lijst met een heleboel leuke vragen voor een persoonlijke vragen spel voor jou!

  Graziëlla - 19.01.2019 01:04

  Wat is je guilty pleasure?

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *