Werken als vertaler zonder diploma

Geplaatst op: 24.09.2018

Heb een High School diploma en Liberal Arts cert mischien heeft iemand voor mij te vertalen ben fulltime beschikbaar. Graag beginnende per direct bij overeenkomst. Ik heb interesse en tijd om dit voor je uit te voeren.

De website van Jooble maakt gebruik van cookies om relevante zoekresultaten en advertenties weer te geven. Ik zo zowel in de ene als de andere richting vertalen.

Ik zou heel graag iets met de Spaanse taal willen doen, vertalen, les via Skype, conversatie U kunt een mail sturen naar: Mijn tempo is eveneens lastig te evenaren: Plaats een reactie Reactie annuleren.

Ik kan van Nederlands naar Engels en andersom vertalen. Hallo allemaal, Ik ben op zoek naar parttime thuiswerk.

Hallo mijn naam is Marta een Poolse vrouw woonachtig in Zaandam. Als mij iemand kan helpen of als iemand tips heeft, Ik ben vertaalster Nederlans portuguees braziliaanse Ik heb de Staatsdiploma Nederland al De vertaalopdracht artikelen bestaan uit tot worden en betaal Ik Euro 3,- per artikel. Ik zo zowel in de ene als de andere richting vertalen. Voor het frans-talige deel van belgie en frankrijk werken als vertaler zonder diploma we een vertaler.

Ik zo zowel in de ene als de andere richting vertalen.

Opleidingen tot vertaler Er zijn verschillende opleidingen met betrekking tot vertalen. Tolken, daarentegen, vertalen geen tekst, maar gesprekken tussen twee of meer personen die een verschillende taal spreken.
 • Hallo, ik zoek iemand die een Nederlandse folder kan vertalen naar het Surinaams. Sinds ben ik nog steeds werkzaam als freelance vertaalster en Taaltrainer Engels en ben altijd op zoek naar nieuwe opdrachten en contacten die ik kan helpen zich beter in het Engels over te laten komen, in zowel gesproken woord als geschreven teksten.
 • Met vriendelijke groeten, Anastasia. Ook kunt u bij mij, als moedertaalspreker Russisch terecht voor correctie van reeds vertaalde Russische teksten op spelling-, grammatica- en interpunctiefouten.

Hallo ik ben ook op zoek naar vertaalwerk vanuit thuis. Volg jij een commerciële opleiding of opleiding communicatie en beheers je Engels volledig? Daarnaast kan ik ook interview transcriberen en teksten corrigeren en redigeren. Wanneer je interesse hebt, mail me even. Ik ben een Business Administration student aan de U Twente die momenteel naar freelance vertaling opdrachten zoekt.

Ja graag per werken als vertaler zonder diplomanaar f. Ik ben vloeiend in Engels en Arabisch. De contacten bij het COA betreffen vertrouwelijke gesprekken, waarbij een goede vakkennis van de tolken wordt vereist en bovendien scherp inzicht in de actuele situatie van de taalgebieden in kwestie.

Het liefst in de creatieve sector. Ik ben vloeiend in Engels en Arabisch. De contacten bij het COA betreffen vertrouwelijke gesprekken, waarbij een goede vakkennis van de tolken wordt vereist en bovendien scherp inzicht in de actuele situatie van de taalgebieden in kwestie.

Jouw talenten en vaardigheden zijn belangrijk

Vanaf ben ik voltijds als freelance vertaler Nederlands- Russisch bezig. Solliciteren via Jooble 12 dagen geleden. Hallo, Ik ben op zoek naar werk als tolker van Nederlands naar Arabisch en assyrish en omgekeerd Alvast bedankt. Hallo, Ik ben op zoek naar vertaalwerk, mijn moedertaal is Bulgaars en ik beheers Engels in word en geschrift.

Ik ben geboren en woon nog steeds in Wit-Rusland. Mijn naam is Mohammed Arabian. Ik ben geboren en woon nog steeds in Wit-Rusland. Mijn naam is Mohammed Arabian. Ze heeft nu werk maar dat is ver beneden haar niveau als universitair geschoolde dame, vandaar dat ze nu iets anders is aan het zoeken wat meer bij werken als vertaler zonder diploma past.

Wat je bij ons gaat doen

Wanneer moet de opdracht klaar zijn? Volg jij een commerciële opleiding of opleiding communicatie en beheers je Engels volledig? Je gaat als vertaler onder andere aan de slag met het vertalen en bewerken van Ik ken wel iemand die Russisch kan vertalen.

 • Hello there, I am a 4th year student in a international university in Leeuwarden, the Netherlands.
 • Onze poolse vertaler is een jaar aan het werk geweest, maar is plotseling gestopt.
 • Momtenteel schrijf ik boeken onder pseudoniem die zijn gepubliceerd en worden verkocht.
 • De inkomsten van vertalers kunnen verschillen per sector, moeilijkheidsgraad van het werk, taal van de tekst, etc.

Ik ben op zoek naar vertaalwerk van Engels naar Nederlands. Met vriendelijke groeten, dan graag een schatting per pagina. Ik heb mijn diploma vertaler-tolk.

Werken in de zorg. Sommige bedrijven bieden een vast bedrag per woord. Mocht je dus nog op zoek zijn naar een vertaler, dan graag een schatting per pagina, het wervingsinstituut van de federale overheid! Bij interesse kan een voorbeeld specificatie toegestuurd worden. Ik heb mijn diploma vertaler-tolk.

Het bewijs van perfecte tweetaligheid werken als vertaler zonder diploma ik verworven via het taalcertificaat van Selor, en mij moedertaal is Russisch uiteraard.

Ik spreek vloeiend Nederlands en Engels, Mohammed Arabian.

Verdiensten

Hallo Ik ben opzoek naar thuiswerk. Hoi Iris, Ik ben op zoek naar vertaler voor werkboeken, graag hoor ik of je interesse hebt.

Kunt u ook een expert witness rapport vertalen van engels naar nederlands? Ook heb ik een half jaar in Australië gewoond en gewerkt.

Wie heeft er n of meerdere opdrachten voor mij. Wie heeft er n of meerdere opdrachten voor mij.

Andere artikelen:

 1. Anjani - 01.10.2018 15:10

  Letto matrimoniale ecopelle marrone con contenitore X Op termijn misschien vertalen van handleiding.

  Veron - 06.10.2018 10:55

  Meer informatie vindt u op mijn LinkedIn-profiel Heidi Vergucht.

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *